Home / Nieuws / Boks Nieuws / Opschepper Mayweather mag niet pronken: Reageert met $ 2m cash

Opschepper Mayweather mag niet pronken: Reageert met $ 2m cash

Opschepper Mayweather mag niet pronken: Reageert met $ 2m cash

Bokskampioen Floyd Mayweather staat niet bepaald bekend om zijn bescheidenheid als het zijn rijkdom aangaat.

Reagerend op online critici, die hem hebben opgeroepen om stoppen te pronken met buitensporige rijkdom, plaatste Floyd Mayweather gisteren een video op Instagram waarin hij zijn overdadige ontwerperkleding liet zien, evenals gouden kettingen en meer dan $ 2 miljoen in contanten.

Van armoede naar rijkdom

De 42-jarige bokser koos ervoor om trouw te blijven aan zijn reputatie in plaats van het te bagatelliseren en schreef: “Ik ben blij om te pronken met mijn legale rijkdom, opscheppen over het feit dat een zwarte man die uit de armoede kwam, alle verwachtingen oversteeg en geen fuck geeft over wat iedereen denkt. “

Gaat Mayweather te ver met het pronken met zoveel rijkdom terwijl de wereld om hem heen krioelt van de armoede? Of mag hij zijn zuur verdiende pecunia’s ten toon spreiden zoveel als hij wil?

Bekijk ook

Jeugdtalenten in actie tijdens Eindhoven Box Cup

De talentenploeg van The Golden Gloves Eindhoven krijgen ook dit jaar weer een podium tijdens de Junior Eindhoven Box Cup.

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Titel ontnomen: Nederlandse Boksbond stelt Nouchka Fontijn in gelijk

Boris van der Vorst, voorzitter van de Nederlandse Boksbond is nog altijd vol verbazing over het besluit van de jury, die na het beroep van haar tegenstander Lauren Price (25) de titel afpakt van Nouchka Fontijn.