Nieuwe Mike Tyson uitdager: 'Laat je minirokje thuis, je gaat knock-out' Nieuws
Nieuws

Nieuwe Mike Tyson uitdager: 'Laat je minirokje thuis, je gaat knock-out'

Nieuwe Mike Tyson uitdager: 'Laat je minirokje thuis, je gaat knock-out'

James Toney, is de nieuwste uitdagen van bokslegende Mike Tyson. Hij roept op voor een bokswedstrijd op 29 mei in Miami. Maar Iron Mike moet wel zijn mini rokje thuis laten, want er valt een knock-out.

Vandaag werd bekend dat Tyson een gegarandeerd bedrag van 25 miljoen dollar geweigerd heeft, om tegen Evander er Holyfield te vechten op 29 mei. Er blijkt achter de schermen een aantal maanden onderhandeld te zijn maar het is op niet uitgelopen. Tyson wil voor meer dan de geboden 25. miljoen pas de ring in.

Laat je rokje maar thuis

Her was wachten tot een nieuwe uitdager op zou staan en deze komt er in de vorm van zwaargewicht Toney. Deze ziet een gevecht wel zitten en daagt via Instagram de bokslegende uit. ,,Je kunt beter geen minirok dragen tijdens onze strijd. Geen grappen. Lichten uit!", schrijft Toney bij de video waar Tyson dansend in te zien is.

Toney is 52 jaar oud, dus hij zit in een vergelijkbare leeftijdscategorie als Tyson. De vraag is of Toney in vorm is om tegen Tyson te vechten. Er zijn berichten dat de voormalige middengewicht meer dan 150 kilo zou kunnen wegen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws