Mike Tyson weigert MILJOENEN BEDRAG voor 3e gevecht met Evander Holyfield Nieuws
Nieuws

Mike Tyson weigert MILJOENEN BEDRAG voor 3e gevecht met Evander Holyfield

Mike Tyson weigert MILJOENEN BEDRAG voor 3e gevecht met Evander Holyfield

Het lijkt erop dat het 3e gevecht tussen Mike Tyson en Evander Holyfield uiteindelijk toch niet zal plaatsvinden. Tyson heeft naar verluidt een garantie bedrag van 25 miljoen dollar geweigerd aan te nemen.

Volgens een verklaring van het management van Holyfield waren er onderhandelingen gaande, om de 3e ontmoeting tussen voormalige zwaargewicht kampioenen te boeken. Dit zou 29 mei plaats moeten vinden in het Hard Rock Stadium in Miami.

Tyson zou echter een garantie van $ 25 miljoen hebben geweigerd om het hoofd te bieden aan Holyfield. Ondanks intense onderhandelingen gedurende enkele maanden, werden de hoge eisen van Tyson steeds gekker en zijn deze gestopt.

Einde verhaal

,,We dachten dat dit een uitgemaakte zaak was, maar het viel snel uit elkaar toen de mensen van Tyson alle aanbiedingen afwezen", aldus Holyfield's manager Kris Lawrence. ,,We waren de hele tijd in goed vertrouwen aan het onderhandelen en het lijkt erop dat we uiteindelijk onze tijd hebben verspild."

Het ziet er dus naar uit dat het gevecht helemaal niet plaats zal vinden. Het management van Holyfield zegt dat de onderhandelingen stilstaan ​​en dat "het onwaarschijnlijk lijkt" dat de strijd zal plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws