Moord in de ring! Canelo slaat Plant aan diggelen (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Moord in de ring! Canelo slaat Plant aan diggelen (video)

Moord in de ring! Canelo slaat Plant aan diggelen (video)

Canelo Alvarez liet afgelopen nacht nog eens zien waarom hij de beste pond-voor-pond vechter is. Alvarez scoorde een paar knockdowns in ronde 11 om Plant via lnock-out te stoppen. Canelo wist wederom geschiedenis te schrijven in de MGM Grand Garden Arena.

De aanloop naar het gevecht tussen Canelo en Plant was er een vol controverse. Zo ging het al mis tijdens de staredown en liepen de zaken daar uit de hand. Canelo had als doel om de onbetwiste kampioen in het supermiddengewicht te worden.

Geschiedenis

Het enige dat hem in de weg stond om deze historische prestatie te volbrengen, was IBF-kampioen Plant. Het duurde iets langer dan sommigen hadden verwacht. Maar Canelo versloeg Plant voor het grootste deel van het gevecht voordat hij hem vroeg in de 11e ronde liet vallen en hem vervolgens voorgoed in slaap sloeg.

,,Het was niet gemakkelijk om op dit punt te komen”, zei Canelo in zijn interview na het gevecht over het bereiken van zijn doel. Het was al met al een moordende wedstrijd tussen Canelo en Plant.

Bekijk ook

‘Bullshit!’ Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas

Het gevecht tussen Tyson en Paul

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

In maart zijn er zes maanden verstreken

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

Wat een gevecht wow....

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page