Mike Tyson 'vermoord' Logan Paul in bokswedstrijd
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson ‘vermoord’ Logan Paul in bokswedstrijd

Mike Tyson ‘vermoord’ Logan Paul in bokswedstrijd

Bokslegende Mike Tyson zal met Logan Paul doen wat hij met 44 professionele boksers heeft gedaan, zegt voormalig UFC-kampioen Michael Bisping. De Brit zegt dat Tyson de YouTube ster zal slopen in de ring.

Een bokswedstrijd tussen Tyson vs. Paul is naar verluidt in de maak voor februari 2022. Het leeftijdsverschil van bijna 30 jaar zal niet genoeg zijn voor Paul om Tyson in de boksring te domineren, zegt Michael Bisping de voormalig UFC middengewicht kampioen.

Flink leeftijdsverschil

Het is onduidelijk of de wedstrijd tussen de 55-jarige Tyson en de 26-jarige Paul zal worden neergezet als een demo of professionele wedstrijd. Als knock-outs zijn toegestaan verwacht Bisping echter dat Tyson de social media influencer Paul vermoord en diens ziel neemt.

,,Logan is lang, weet je, hij is lang. Hij is nogal een grote kerel, hij is atletisch”, zei Bisping in een video voor zijn officiële YouTube-kanaal. ,,Hij heeft een geweldige lichaamsbouw. Jake Paul (broer van Logan. red), is veruit de betere bokser zou ik zeggen. “

Hij gaat het niet overleven

,,Misschien leert hij wat beter met zijn benzinetank om te gaan. Maar er is gewoon geen enkele manier dat ik hem en kans geven tegen Tyson die hem absoluut zal vermoorden (spreekwoordelijk).” Tyson keerde in november 2020 terug uit pensioen voor een bokswedstrijd met Roy Jones Jr.

De algemene consensus is dat Tyson er scherp uitzag en in een fenomenale vorm, gezien zijn 15-jarige afwezigheid. Logan bokste onlangs tegen Floyd Mayweather Jr. in een acht-ronde demo wedstrijd. Logan verloor zijn enige professionele bokswedstrijd van mede YouTuber KSI.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page