Mike Tyson 'vermoord' Logan Paul in bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson 'vermoord' Logan Paul in bokswedstrijd

Mike Tyson 'vermoord' Logan Paul in bokswedstrijd

Een bokswedstrijd tussen Tyson vs. Paul is naar verluidt in de maak voor februari 2022. Het leeftijdsverschil van bijna 30 jaar zal niet genoeg zijn voor Paul om Tyson in de boksring te domineren, zegt Michael Bisping de voormalig UFC middengewicht kampioen.

Flink leeftijdsverschil

Het is onduidelijk of de wedstrijd tussen de 55-jarige Tyson en de 26-jarige Paul zal worden neergezet als een demo of professionele wedstrijd. Als knock-outs zijn toegestaan verwacht Bisping echter dat Tyson de social media influencer Paul vermoord en diens ziel neemt.

,,Logan is lang, weet je, hij is lang. Hij is nogal een grote kerel, hij is atletisch", zei Bisping in een video voor zijn officiële YouTube-kanaal. ,,Hij heeft een geweldige lichaamsbouw. Jake Paul (broer van Logan. red), is veruit de betere bokser zou ik zeggen. "

Hij gaat het niet overleven

,,Misschien leert hij wat beter met zijn benzinetank om te gaan. Maar er is gewoon geen enkele manier dat ik hem en kans geven tegen Tyson die hem absoluut zal vermoorden (spreekwoordelijk)." Tyson keerde in november 2020 terug uit pensioen voor een bokswedstrijd met Roy Jones Jr.

De algemene consensus is dat Tyson er scherp uitzag en in een fenomenale vorm, gezien zijn 15-jarige afwezigheid. Logan bokste onlangs tegen Floyd Mayweather Jr. in een acht-ronde demo wedstrijd. Logan verloor zijn enige professionele bokswedstrijd van mede YouTuber KSI.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws