'Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)’

‘Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)’

Mike Tyson, zwaargewicht bokslegende zal blijkbaar in februari terugkeren naar de ring tegenover YouTuber Logan Paul. De oud-bokser verklaarde eerder al dat hij in februari 2022 weer in actie zou komen en hintte zelfs op Jake en Logan Paul als potentiële tegenstanders, maar nu lijkt het serieus.

Het nieuws dat Tyson en Paul de ring in gaan komt van Keem van Drama Alert, die het gevecht en de datum op Twitter deelde. ,,Logan Paul vs Mike Tyson in februari 2022! Vertellen bronnen Drama Alert”, schrijft Keem.

Een van de twee

Mike Tyson (50-6) vocht voor het laatst in november 2020, waar zijn gevecht met Roy Jones Jr. na acht actierondes tot een gelijkspel werd uitgeroepen. Toch bleef het jeuken bij Tyson die vol verwachting spreek over het gevecht met Paul.

,,Dat is het geldgevecht”, zei Tyson over Logan en Jake Paul. ,,Dat zijn de gevechten die het geld opleveren. Die jongens hebben 75 miljoen mensen die naar ze kijken.” Tyson ziet er dus wel wat in om een extra graantje mee te pikken van de poet die er te verdelen valt. Wanneer het gevecht officieel bekend wordt gemaakt is nog niet bekend.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page