Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson traint UFC-vechter voor bokswedstrijd Tyson Fury (video)

Mike Tyson traint UFC-vechter voor bokswedstrijd Tyson Fury (video)

Het ziet er naar uit dat Mike Tyson een bekende MMA-vechter klaar gaat stomen om te boksen tegen de Engelse bokskampioen, Tyson Fury.

UFC-zwaargewicht Francis Ngannou zegt dat bokslegende Mike Tyson ermee heeft ingestemd hem te trainen voor een bokswedstrijd tegen Tyson Fury. Ngannou melde op zijn sociale media accounts dat hij met “Iron Mike” heeft gesproken dar deze ermee heeft ingestemd hem voor te bereiden op een bokswedstrijd tegen Fury.

ZIE OOK >> Tyson jury wil MMA-gevecht bij de UFC

Als we Ngannou moeten geloven, zal hij op een gegeven moment in de boksring stappen en Fury uitdagen, algemeen beschouwd als een van de grootste zwaargewicht boksers aller tijden. “Ik sprak met Mike Tyson en hij stemde ermee in mij te trainen voor wanneer ik vecht tegen Tyson Fury. “

Slechte timing

White heeft Zuffa-Boxing welke naast de UFC bestaat als mogelijkheid om een boksgevecht te organiseren voor Fury, deze maakt zich klaar om te vechten tegen Devontay Wilder op 22 februari 2020. Maar daarna kan hij mogelijk openstaan ​​voor een matchup tegen Ngannou.

Wat Ngannou betreft, hij is momenteel zonder tegenstander voor zijn volgende UFC-gevecht. De nummer 2 zwaargewicht in de UFC-selectie zit helaas momenteel vast in matchmaking ellende en is het slachtoffer van een slechte timing.

Bekijk ook

Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos

Matheus Mattos is het nieuwste lid van het Pitbull Brothers-team dat bij Bellator tekent. Bellator ...

Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:’Ik doe het niet’

Tyson Fury, “Ik denk niet dat ik gemotiveerd zou kunnen raken om zonder een menigte ...

KNOCK-OUT VIDEO: Teenslipper dude krijgt flink pak rammel

Soms moet je een tegenstander niet onderschatten. Het gevaar kan uit een klein hoekje komen ...