GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende liep de blessure op tijdens zijn bokstraining.

Tyson heeft indruk gemaakt op fans nadat hij weer in buitengewone vorm is teruggekeerd terwijl hij zich voorbereidt op een comeback naar de ring. De inmiddels 53-jarige topbokser neemt zijn trainingen niet licht. Hij knokt dan ook net zo hard als in de ring.

Tegen wie Tyson de beluste opliep is niet bekend, maar tijdens zijn HotBoxin Podcast sprak hij er kort over. Een dergelijke blessure in een wedstrijd kan voor veel ellende zorgen. Als een tegenstander ziet dat een bokser gewond is zal hij er alles aan doen dit te verergeren.

Knokken tot het bittere einde

De boksfans hoeven zich niet druk te maken over Mike Tyson, hij is wel wat gewend. Ook al liep hij de snel op en een flinke blauwe plek. Tegen wie Mike Tyson zijn comeback gaat maken is nog niet bekend. Dat hij het serieus neemt wel en er hard voor zal knokken.

Afgelopen week raakte Mike Tyson nog in een flinke schermutseling tijdens een pro-worstel event. De bokslegende werd vergeet door UFC kampioen Henry Cejudo. De spanning liep hoog op en Mike Tyson moest zelfs tegen gehouden worden.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page