Home / Nieuws / Boks Nieuws / GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende liep de blessure op tijdens zijn bokstraining.

Tyson heeft indruk gemaakt op fans nadat hij weer in buitengewone vorm is teruggekeerd terwijl hij zich voorbereidt op een comeback naar de ring. De inmiddels 53-jarige topbokser neemt zijn trainingen niet licht. Hij knokt dan ook net zo hard als in de ring.

Tegen wie Tyson de beluste opliep is niet bekend, maar tijdens zijn HotBoxin Podcast sprak hij er kort over. Een dergelijke blessure in een wedstrijd kan voor veel ellende zorgen. Als een tegenstander ziet dat een bokser gewond is zal hij er alles aan doen dit te verergeren.

Knokken tot het bittere einde

De boksfans hoeven zich niet druk te maken over Mike Tyson, hij is wel wat gewend. Ook al liep hij de snel op en een flinke blauwe plek. Tegen wie Mike Tyson zijn comeback gaat maken is nog niet bekend. Dat hij het serieus neemt wel en er hard voor zal knokken.

Afgelopen week raakte Mike Tyson nog in een flinke schermutseling tijdens een pro-worstel event. De bokslegende werd vergeet door UFC kampioen Henry Cejudo. De spanning liep hoog op en Mike Tyson moest zelfs tegen gehouden worden.

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...