Mega overname in boksland: Wasserman neemt Team Sauerland over Nieuws
Nieuws

Mega overname in boksland: Wasserman neemt Team Sauerland over

Mega overname in boksland: Wasserman neemt Team Sauerland over

Sportmarketing en managementbedrijf Wasserman, gevestigd in Los Angeles, heeft de in Duitsland gevestigde bokspromotors Team Sauerland overgenomen om Wasserman Boxing te vormen. De focus zal komen te liggen op het Verenigd Koninkrijk, geruchten gaan echter dat ons land ook in de race is.

Sauerland is in 1978 opgericht door Wilifred Sauerland en wordt de laatste jaren gerund door de broers Kalle en Nisse. De Duitse promotie organisatie heeft bekende name onder zich in de bokssport zoals Chris Eubank Jr en Filip Hrgovic. Wasserman richt zich op de UK om MTK, Matchroom Boxing Frank Warren's Queensberry tegenwicht te bieden.

Europa

,,We zijn verheugd Kalle, Nisse en hun team te verwelkomen bij Wasserman. Hun expertise en geschiedenis binnen de sport is ongeëvenaard en we zijn ongelooflijk enthousiast over de oprichting van Wasserman Boxing", zei Wasserman-voorzitter en CEO Casey Wasserman.

Bronnen melden onze redactie dat ook ons land in het vizier zou liggen om enkele grote boks evenementen te organiseren. Echter lijkt de focus voor nu op Engeland te liggen. De overname van Sauerland kan het boksen op het Europese vasteland een flinke boost geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws