Mayweather wil 600 Miljoen voor gevecht vs McGregor of Khabib Nieuws
Nieuws

Mayweather wil 600 Miljoen voor gevecht vs McGregor of Khabib

Mayweather wil 600 Miljoen voor gevecht vs McGregor of Khabib
Mayweather wil 600 Miljoen voor gevecht vs McGregor of Khabib

Floyd Mayweather zegt dat hij 600 miljoen wil om tegen McGregor of Khabib te vechten.

McGregor schreeuwt om een ​​rematch met de ongeslagen bokser sinds hij in 2017 een verlies van TKO leed. Ondertussen heeft Nurmagomedov onlangs Mayweather uitgedaagd en zei dat hij 11 boksrondes gevolgd door één ronde van MMA wil doen. Floyd Mayweather heeft nu zijn prijs genoemd voor een potentieel gevecht met Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov.

600 miljoen dollar lijkt zeker veel en dat is het ook. In de strijd tegen McGregor heeft Mayweather naar verluidt ongeveer 275 miljoen dollar verdiend. Dus hij wil dit bedrag verdubbelen om het opnieuw te doen of om tegen Nurmagomedov te vechten, die een enorme ster is geworden in MMA.

Bodem bereikt

Floyd Mayweather heeft niet gevochten sinds hij deze zomer drie jaar geleden Conor McGregor versloeg. Of hij al dan niet met pensioen zal gaan, is op dat moment onbekend, maar er zijn geruchten geweest over een mogelijke rematch van Manny Pacquiao. Ook wordt er beweerd dat Mayweather zijn fortuin aan het verbrassen is en geld nodig heeft

Het geld zou er hard uitvliegen bij Mayweather die zijn peperdure lifestyle koste wat het kost wil handhaven. “Waarvoor, 600 miljoen dollar? Wie gaat hem dit geld geven? Dana gaat hem geen 600 miljoen dollar geven, ik ook niet. " zie Nurmagomedov op de UFC 249 pre-fight persconferentie vrijdag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws