LIVE OP TV: Andy Ruiz vs. Anthony Joshua 2 Nieuws
Nieuws

LIVE OP TV: Andy Ruiz vs. Anthony Joshua 2

LIVE OP TV: Andy Ruiz vs. Anthony Joshua 2

Zaterdagavond 7 december staat in het teken van het grootste en belangrijkste boksgevecht van de afgelopen jaren: De re-match tussen Andy Ruiz en Anthony Joshua.

Er staan maar liefst 4 titels op het spel in het zwaargewicht nadat Ruiz in juni van dit jaar verraste door de gedoodverfde winnaar Joshua te verslaan. Uiteraard zint de Brit op wraak en zet zijn team alles op alles op de 4 gordels terug te veroveren.

Live meekijken naar Andy Ruiz vs. Anthony Joshua 2

Om 20.00 uur start de RTL 7 Fight Night avond met een unieke terugblik op die memorabele avond in juni. Sylvester Stallone, de man die als Rocky het ultieme underdog-verhaal vertolkte, blikt in de korte film One Night - Joshua vs. Ruiz, met onder andere de hoofdrolspelers zelf terug op de avond waarop de droom van underdog Ruiz werkelijkheid werd.

ZIE OOK >> Andy Ruiz eist giga bedrag voor rematch tegen Anthony Joshua

Vanaf 21.00 uur verzorgen Marcel Maijer, Arnold Vanderlyde en Remy Bonjasky een uitgebreide voorbeschouwing op het live gevecht inclusief de belangrijkste voor-gevechten. De avond wordt om 23:00 uur afgesloten met de film The Bleeder uit 2016. Een waargebeurd verhaal over de bokser Chuck Wepner, de inspiratiebron van Sylvester Stallone voor zijn alter-ego Rocky.

20.00 uur: Sylvester Stallone presents: One Night - Joshua vs. Ruiz
21.00 uur: WK Boksen: Ruiz vs. Joshua – Clash on the Dunes
23.00 uur: The Bleeder

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws