LIVE OP TV: Andy Ruiz vs. Anthony Joshua 2 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / LIVE OP TV: Andy Ruiz vs. Anthony Joshua 2

LIVE OP TV: Andy Ruiz vs. Anthony Joshua 2

Video credit RTL Nederland

Zaterdagavond 7 december staat in het teken van het grootste en belangrijkste boksgevecht van de afgelopen jaren: De re-match tussen Andy Ruiz en Anthony Joshua.

Er staan maar liefst 4 titels op het spel in het zwaargewicht nadat Ruiz in juni van dit jaar verraste door de gedoodverfde winnaar Joshua te verslaan. Uiteraard zint de Brit op wraak en zet zijn team alles op alles op de 4 gordels terug te veroveren.

Live meekijken naar Andy Ruiz vs. Anthony Joshua 2

Om 20.00 uur start de RTL 7 Fight Night avond met een unieke terugblik op die memorabele avond in juni. Sylvester Stallone, de man die als Rocky het ultieme underdog-verhaal vertolkte, blikt in de korte film One Night – Joshua vs. Ruiz, met onder andere de hoofdrolspelers zelf terug op de avond waarop de droom van underdog Ruiz werkelijkheid werd.

ZIE OOK >> Andy Ruiz eist giga bedrag voor rematch tegen Anthony Joshua

Vanaf 21.00 uur verzorgen Marcel Maijer, Arnold Vanderlyde en Remy Bonjasky een uitgebreide voorbeschouwing op het live gevecht inclusief de belangrijkste voor-gevechten. De avond wordt om 23:00 uur afgesloten met de film The Bleeder uit 2016. Een waargebeurd verhaal over de bokser Chuck Wepner, de inspiratiebron van Sylvester Stallone voor zijn alter-ego Rocky.

20.00 uur: Sylvester Stallone presents: One Night – Joshua vs. Ruiz
21.00 uur: WK Boksen: Ruiz vs. Joshua – Clash on the Dunes
23.00 uur: The Bleeder

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page