Andy Ruiz eist giga bedrag voor rematch met Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Andy Ruiz eist giga bedrag voor rematch met Anthony Joshua

Andy Ruiz eist giga bedrag voor rematch met Anthony Joshua
Andy Ruiz eist giga bedrag voor rematch met Anthony Joshua

Hij verpletterde het debuut van Anthony Joshua in Amerika, Andy Ruiz.

Afgelopen zaterdag was een debacle voor de Engelsman en meervoudig wereldkampioen Anthony Joshua, hij werd verpletterend verslagen door de als 'underdog' aangemerkte Mexicaanse bokser Andy Ruiz, die als later vervanger instapte.

Madison Square Garden stond zaterdag op zijn kop toen bleek dat Joshua geen kans had tegen de zwaar ogende Mexicaan Ruiz. Joshua ging een paar keer neer en einde wedstrijd was in zicht. Ruiz die zijn wonderkrachten ontleend aan het eten van Snickers repen werd uitgeroepen tot winnaar.

In het najaar weer de ring in

Er was al snel sprake dat er een snelle erematch moest komen, een clausule in het contract zou immers bevatten dat bij een verlies van Joshua hij recht heeft op een directe herkansing. Ruiz staat daar voor open en weet inmiddels zijn waarde te schatten.

ZIE OOK >> Andy Ruiz verpletterd Anthony Joshua in New York

Voor niet minder dan 40 miljoen pond is de Mexicaan bereidt om de handschoenen nog eens te kruisen met de Engelsman, en wel in diens thuisland. Volgens de Engelse pers zijn de onderhandelingen gestart, mocht de rematch een deal worden dan is najaar 2019 als tijdspanne genoemd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws