Kapot geslagen Rus knokt door tot 'KO' winst (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Kapot geslagen Rus knokt door tot 'KO' winst (video)

Kapot geslagen Rus knokt door tot 'KO' winst (video)

Sulambek Giriev, is een vechter gemaakt uit het beste Russische staal, dat moet haast wel. De taaie knokker kreeg flink op zijn sodemieter vanavond tijdens TopDog in Rusland. Dit koste de knokker een tand en een loshangend ooglid.

TopDog is een beruchte blote vuist organisatie uit Rusland. De bloederige sport veroorzaakt veel blessures en afschuw onder tegenstanders. Toch is het inmiddels legaal in het oude Oostblok land om met de blote vuist te knokken.

Hé mijn tand

Dat je wel wat in je mars moet hebben blijkt uit het gevecht van Giriev en zijn rivaal. Deze raakte Giriev dusdanig dat zijn ooglid los kwam en een tand uit zijn mod los kwam. Toch liet Giriev zich niet kisten en kwam verrassend terug.

Giriev sloeg zijn rivaal KO en beiden eindigden onder het bloed. ,,Oh ja en voor de tegenstanders van het Bare Knuckle boksen, jullie hebben vast stiekem toch gekeken..... ", aldus een verklaring van TopDog fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws