'Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer' Nieuws
Nieuws

'Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer'

'Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer'

Bob Arum, verwacht een nieuwe knock-out overwinning voor Tyson Fury in zijn derde gevecht met Deontay Wilder. De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten. Fury zal voor het eerst zijn WBC-titel verdedigen in de T-Mobile Arena (Las Vegas).

Wilders voormalige assistent-trainer, Mark Breland, gooide in de zevende ronde de handdoek in de ring om te voorkomen dat Wilder te veel straf kreeg. Arum verwacht niet dat een nieuwe hoofdtrainer of iets anders Wilder in staat zal stellen zijn enige professionele nederlaag te wreken.

,,Ik denk dat het een interessant gevecht is", vertelde Arum tijdens een persconferentie donderdag in Las Vegas. ,,Ik denk dat er één winnaar is, en dat is Tyson Fury. En ik denk dat hij Wilder deze keer sneller neer gaat slaan dan de vorige keer."

Grote attractie

Wilder en Fury stonde twee keer eerder tegenover elkaar, het derde gevecht kwam tot wasdom doordat Wilder de herkansing clausule liet activeren nadat een onderzoekscommissie hem in het gelijk stelde. Het tweede Fury tegen Wilder gevecht genereerde $ 16,9 miljoen aan ticket inkomsten, een record voor een zwaargewicht gevecht. Arum verwacht soortgelijke cijfers van hun derde gevecht.

,,Ik heb nog nooit een run gezien op tickets zoals voor dit gevecht," zei Arum. ,,We zijn nog niet eens in de voorverkoop en we zijn praktisch uitverkocht. Dus, op een grappige manier, kan dit gevecht het beter doen dan hun laatste gevecht, omdat ik denk dat mensen uitgehongerd zijn voor een grote attractie. En omdat Tyson zoveel tijd in de Verenigde Staten heeft doorgebracht, wordt hij bijna geaccepteerd als een Amerikaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws