UFC-veteraan sloopt graffiti vechter in bare knuckle wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

UFC-veteraan sloopt graffiti vechter in bare knuckle wedstrijd

UFC-veteraan sloopt graffiti vechter in bare knuckle wedstrijd

Vrijdagavond ging het er hard aan toe tijdens het KSW Genesis event in Polen. UFC-veteraan Josh Barnett sloeg er flink op los.

Josh Barnett stond vrijdag tegenover de zwaar getatoeëerde Poolse vechter Marcin Różalski in een extreme bare knuckle bokswedstrijd. Różalski die met zijn voorkomen op een levende graffiti lijkt kreeg flink klop van de Amerikaan Barnett.

Niks aan de hand

KSW, die normaliter alleen MMA-wedstrijden organiseert voegde bare knuckle toe met een extra tintje. Ellebogen en clinchen was toegestaan. In het normale bare knuckle is dit uit den boze. Het gevecht tussen Barnett en Różalski was flink gehyped.

Echter was het Barnett die er met de winst vandoor ging. Różalski die zijn oog dicht zat mocht niet verder vechten. Na de wedstrijd verscheen de Pool op Instagram en stelde zijn fans gerust. "Niks aan de hand, voel me goed, op naar de volgende, " aldus Różalski.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws