UFC-veteraan Josh Barnett tekent contract bij Bellator Nieuws
Nieuws

UFC-veteraan Josh Barnett tekent contract bij Bellator

UFC-veteraan Josh Barnett tekent contract bij Bellator

Voormalig UFC-zwaargewicht-kampioen Josh Barnett heeft al geruime tijd niet gevochten in de MMA kooi, daar lijkt nu verandering in te komen.

Barnett was gisteravond in de Helwani Show van ESPN, om te spreken over zijn aankomende projecten en sprak over verschillende onderwerpen, waaronder zijn onderhandelingen met verschillende organisaties, het 10-puntensysteem in MMA, de loonverschillen en de lengte van de rondes.

Tegen het einde van het interview met Ariel Helwani van ESPN pakte en ondertekende Barnett een stuk papier. Welke werd onthuld als een contract met Bellator. Het was een vrij uniek moment dat een vechter live in een tv-show een contract met een vechtsport organisatie ondertekend.

Geen 1 april grap

Josh verduidelijkte zijn keuze voor Bellator als een bewuste stap, hij had de keuze uit meerdere organisaties maar Bellator zou hem het beste passen. Barnett zinspeelde ook op het Bellator MMA-evenement in Londen op 22 juni, als evenement waarop hij zijn debuut zou kunnen maken voor de organisatie.

LEES OOK: Gegard Mousasi headliner Bellator Londen

Aangezien op 1 april veel vechtsporters ludiek nieuws brengen, was het voor Barnett een manier om te laten zien dat hij geen grappen maakt en binnenkort de kooi weer in zal gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws