'Diefstal!' Boksfans woedend over Jake Paul vs Hasim Rahman Jr wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Diefstal!' Boksfans woedend over Jake Paul vs Hasim Rahman Jr wedstrijd

'Diefstal!' Boksfans woedend over Jake Paul vs Hasim Rahman Jr wedstrijd

Jake Paul's aanstaande gevecht tegen Rahman Jr volgende maand kost fans $ 59,99 op pay-per-view en sommige fans hebben de prijs bestempeld als "fucking afzetterij".

Boksende YouTuber Paul neemt op 6 augustus deel aan zijn zesde professionele gevecht tegen Rahman in Madison Square Garden. De YouTube-ster zou tijdens het evenement met Tommy Fury vechten, maar de Brit trok zich terug omdat hem de toegang tot de VS was geweigerd.

Rahman, de zoon van een voormalig zwaargewicht kampioen, nam Fury's plek in tegen Paul. Het gevecht kost fans $ 59,99, dezelfde prijs als Paul's twee eerdere gevechten tegen ex-UFC-kampioen Tyron Woodley.

Afzetters

Veel fans vinden dat het gevecht te duur is en dat het in plaats daarvan op een gratis te bekijken kanaal zou moeten plaatsvinden. ,,Ik zie dat gevecht liever op een gratis online kanaal 4K HD helemaal gratis zonder te betalen", schreef een boksfan. Een ander beschuldigde Paul ervan hypocriet te zijn door te stellen dat hij niet voor geld vecht.

,,Paul denkt dat mensen 60,00 gaan uitgeven, je weet dat dit precies is waarom deze dingen illegaal worden bekeken", schreef een fan. Een ander zei dat de pay-per-view-kosten bijna net zo hoog zijn als tickets voor het gevecht, en schreef: ,,Wat een afzetterij fucking 60 dollar dat is eigenlijk hoeveel de stadion tickets zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws