Jake Paul treft Anderson Silva in zwaarste bokstest tot nu toe Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul treft Anderson Silva in zwaarste bokstest tot nu toe

Jake Paul treft Anderson Silva in zwaarste bokstest tot nu toe

Jake Paul staat voor een zeer zwaar gevecht tegen Anderson Silva. Paul's volgende bokswedstrijd is tegen Silva een van de beste MMA-vechters aller tijden. De wedstrijd zal plaatsvinden op 29 oktober.

Vanmiddag werd de bokswedstrijd tussen Jake Paul en Anderson Silva officieel bekendgemaakt. Op 47-jarige leeftijd is Silva 22 jaar ouder dan Paul en eindigde zijn MMA-carrière met een verlies record. De Braziliaan heeft echter een tweede vechtsport carrière achter de rug door bokswedstrijden te doen tegen Julio Cesar Chavez Jr. en Tito Ortiz.

Voor Paul wordt het de zwaarste test in zijn jonge bokscarrière als hij tegenover Silva komt te staan. Echter heeft de YouTube-ster er alle vertrouwen in te winnen. ,,Mijn zwaarste test tot nu toe. Ik respecteer de legende, maar hij moet worden uitgeroeid", schrijft Paul op social media.

Paul heeft eerdere winsten op voormalig MMA-vechters geboekt, waaronder Tyron Woodley de voormalige UFC-kampioen. Maar ook ex UFC-vechter Ben Askren viel ten prooi aan Paul die hem knock-out sloeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws