Jake Paul kan Tyron Woodley verslaan, 'en wel op deze manier' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jake Paul kan Tyron Woodley verslaan, ‘en wel op deze manier’

Jake Paul kan Tyron Woodley verslaan, ‘en wel op deze manier’

Jake Paul kan Tyron Woodley verslaan, 'en dit is waarom'

Jake Paul zou zomaar eens voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley kunnen verslaan. De bewering komt van nog een voormalige titelhouder en bokslegende Roy Jones Jr. Deze geloot dat Paul door zijn boks kwaliteiten Woodley wel eens te snel af zou kunnen zijn.

Bokslegende Roy Jones Jr. gelooft dat Jake Paul, die bokser is geworden, een goede kans maakt om Woodley te verslaan in hun bokswedstrijd. Op 28 augustus zullen Paul en Woodley elkaars paden kruizen in de grootste bokswedstrijd uit Pauls carrière tot nu toe.

Volgens de bookmakers is Paul licht favoriet mede door zijn knock-out overwinning op voormalig UFC en ONE Championship vechter Ben Askren. Toch zijn er veel fans zijn die geloven dat Woodley, Paul zal vernietigen. Wat er ook gebeurt in dit gevecht, het heeft alles in zich voor een van de meest langverwachte gevechten van de zomer.

Het verschil bepaalt de winst

Bokslegende Jones Jr. gevraagd wie hij denkt dat het gevecht zal winnen. Wat Jones Jr. betreft, heeft Paul een zeer goede kans om dit gevecht te winnen, omdat hij ten eerste een goede bokser is. ,,Nou, Jake heeft een goede kans omdat hij een behoorlijke boksachtergrond heeft”, zegt Jones Jr. ,,Hij heeft met een paar goede jongens getraind en hij weet hoe hij moet boksen. Boksen met de handschoenen aan is iets anders, dus het is goed om tegen Tyron Woodley te vechten die gewend is aan de lichtere MMA-gloves. “

Jones vervolgde; ,,Je hebt bokshandschoenen, de stoten zijn een beetje anders dan met MMA-handschoenen. Wat de uitkomst zal bepalen, is wie de betere klappen kan uitdelen met bokshandschoenen aan. Want stoten met bokshandschoenen of met MMA-handschoenen zijn twee verschillende dingen.”

Bekijk ook

Blote vuist knokken! ‘Goed voor het kickboksen’

De gevechten met de blote vuist (bare knuckle) zijn wreed

‘Bitch!’ UFC’er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken

Vanwege een niet nader genoemde blessure

Wacht Rico Verhoeven hetzelfde lot als Anthony Joshua?

Zal Overeem de betere zijn over Verhoeven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page