Covington: 'Woodley verliest expres van Jake Paul' Nieuws
Nieuws

Covington: 'Woodley verliest expres van Jake Paul'

Covington: 'Woodley verliest expres van Jake Paul'

Colby Covington denkt niet dat de bokswedstrijd van 28 augustus tussen YouTube-ster Jake Paul en voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley, een legitieme wedstrijd zal worden. Sterker nog de UFC'er verwacht dat zijn voormalige rivaal expres zal verliezen.

De UFC'er en luis in de pels van veel vechters zegt dat Woodley het geld nodig heeft en het hem niets uitmaakt of hij verliest of wint. ,,Ik denk echt dat Tyron expres gaat verliezen", vertelde Covington aan Journalist Mike Bohn.

Het is triest

,,Ik denk dat hij blut is, hij heeft het geld nodig, hij heeft monden te voeden, hij moet veel alimentatie betalen. Ik denk dat hij gewoon expres zal verliezen, en het wordt een circus." Woodley is een van de grootste weltergewichten ooit. De Amerikaan verdedigde zijn titel vier keer met succes van 2016-18. Echter nam de UFC eerder in 2021 afscheid van de UFC van de voormalige kampioen na vier opeenvolgende verliezen.

Als Paul, Woodley verslaat in hun bokswedstrijd, zal Covington het niet als een "geloofwaardige" overwinning beschouwen omdat hij gelooft dat de voormalige UFC-kampioen over zijn hoogtepunt heen is.

,,We weten dat boksen de meest corrupte sport ter wereld is, dus dit kleine nevencircus dat ze met Jake Paul doen, zullen ze er natuurlijk op rekenen dat die idiote YouTuber wint. Het is triest. Maar ze doen dit expres", aldus Covington.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws