Home / Nieuws / Boks Nieuws / IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg

IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg

Als het aan Bokskampioene Katie Taylor ligt dan voegt zij een paar legendarische vechters aan haar record toe. Ze wil onder andere Cris Cyborg.

Top bokspromotor Eddie Hearn zegt dat Katie Taylor een cross matchup met Cris Cyborg beraamt. Hearn zegt dat wereldkampioen Katie Taylor onder andere een overwinning op Cris Cyborg aan haar nalatenschap wil toevoegen.

MMA vs Boksen

Taylor die later deze maand een veelbesproken rematch uitvecht met de Belgische Delfine Persoon, wil een paar zogenaamde Legacy Fights. Op het vizier van Taylor staat onder andere dus voormalig UFC-wereldkampioen Cris Cyborg.

Cyborg die onder contract staat bij Bellator MMA, heeft al laten doorschemeren een bokswedstrijd tegen een gedegen tegenstander niet uit te sluiten. Vorig jaar behaalde Taylor een controversiële winst op Persoon. Een gevecht waarvan gezegd wordt dat dit het zwaarste was uit de Ierse Taylor haar carrière.

Delfine Persoon zint op wraak

Op 22 augustus zullen Taylor en Persoon het opnieuw het tegen elkaar opnemen. Tijdens de Matchroom Boxing-reeks van evenementen die plaatsvinden in de achtertuin van Eddie Hearn. Maar Taylor wil meer.

“Ze wil Persoon, ze wil Amanda Serrano, ze wil Cecilia Braekhus, ze wil Cris Cyborg. Ik zeg niet dat ze daarna klaar is, maar dat is wat haar motiveert, “zei Hearn. Of Taylor haar zin krijgt zal moeten blijken. Eerst zal zij langs Persoon moeten, die het gevecht niet cadeau zal geven.

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page