IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg

IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg

Als het aan Bokskampioene Katie Taylor ligt dan voegt zij een paar legendarische vechters aan haar record toe. Ze wil onder andere Cris Cyborg.

Top bokspromotor Eddie Hearn zegt dat Katie Taylor een cross matchup met Cris Cyborg beraamt. Hearn zegt dat wereldkampioen Katie Taylor onder andere een overwinning op Cris Cyborg aan haar nalatenschap wil toevoegen.

MMA vs Boksen

Taylor die later deze maand een veelbesproken rematch uitvecht met de Belgische Delfine Persoon, wil een paar zogenaamde Legacy Fights. Op het vizier van Taylor staat onder andere dus voormalig UFC-wereldkampioen Cris Cyborg.

Cyborg die onder contract staat bij Bellator MMA, heeft al laten doorschemeren een bokswedstrijd tegen een gedegen tegenstander niet uit te sluiten. Vorig jaar behaalde Taylor een controversiële winst op Persoon. Een gevecht waarvan gezegd wordt dat dit het zwaarste was uit de Ierse Taylor haar carrière.

Delfine Persoon zint op wraak

Op 22 augustus zullen Taylor en Persoon het opnieuw het tegen elkaar opnemen. Tijdens de Matchroom Boxing-reeks van evenementen die plaatsvinden in de achtertuin van Eddie Hearn. Maar Taylor wil meer.

“Ze wil Persoon, ze wil Amanda Serrano, ze wil Cecilia Braekhus, ze wil Cris Cyborg. Ik zeg niet dat ze daarna klaar is, maar dat is wat haar motiveert, “zei Hearn. Of Taylor haar zin krijgt zal moeten blijken. Eerst zal zij langs Persoon moeten, die het gevecht niet cadeau zal geven.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page