WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt tegen de Ierse Katie Taylor. De ongeslagen kampioen Taylor heeft ingestemd met voorwaarden voor een langverwachte rematch.

Taylor en Persoon twee zullen elkaar op 22 augustus treffen. De wedstrijd zal plaatsvinden op het terrein van het hoofdkantoor van Matchroom Boxing. In Brentwood, Essex, Engeland.

De kampioen clash zal dienen ter ondersteuning van een zwaargewicht wedstrijd. Deze zal gaan tussen WBC interim kampioen Dillian Whyte en veteraan Alexander Povetkin.

Revanche

Persoon en Taylor ontmoeten elkaar bijna 15 maanden in Madison Square Garden in New York City. Taylor. De uitslag kreeg gemengde reacties, waarbij verschillende experts van mening waren dat Persoon de wedstrijd had moeten winnen.

Alles bij elkaar resulteerde het in de zevende verdediging van Taylor van ten minste één lichtgewicht titel (WBA). Die zij sinds 2017 in handen heeft. Voor Persoon betekende dit het einde van een lange heersint over de WBC-titel. Persoon verdedigde 9 keer met succes haar titel voordat zij deze verloor aan Taylor.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page