'Ik ben niet knock-out!' Bokser weg kwijt na rake klappen (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik ben niet knock-out!' Bokser weg kwijt na rake klappen (video)

'Ik ben niet knock-out!' Bokser weg kwijt na rake klappen (video)

Satria "The Lion" Antasena was het er helemaal niet mee eens dat hij knock-out geslagen zou zijn door Mark "The Viking" De Mori. Toch telde de scheidsrechter hem uit maar besloot Antasena trucjes te doen om de arbiter te overtuigen hem verder te laten boksen.

Mark "The Viking" De Mori (40-2-2, 36 KO's) behaalde zijn 40e overwinning in een KO-2 overwinning op Satria "The Lion" Antasena (5-20) afgelopen weekend. Echter was Antasena het er niet mee eens in zijn zwaargewicht gevecht in Jakarta, Indonesië.

Na er flink van lange te hebben gekregen van De Morie en hij zelfs in de touwen van de ring belande kreeg Antasena 10 tellen. Toen hij niet overeind kwam besliste de scheids dat het welletjes was. Dit tegen de zin van Antasena.

Om zijn gelijk aan te tonen dat hij niet KO was gegaan ging hij over tot schaduwboksen en drukte zichzelf op in de Ring. Maar tevergeefs. De Morie keek met lede ogen maar de beslissing bleef KO overwinning voor de Morie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws