Glory Rivals 1: KO's, blessures maar vooral veel top actie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory Rivals 1: KO’s, blessures maar vooral veel top actie

Glory Rivals 1: KO’s, blessures maar vooral veel top actie

Glory Rivals 1: KO's, blessures maar vooral veel actie

Gisteravond was het debuut evenement van de Glory Rivals serie gehouden in Alkmaar. Klein van opzet maar daarom niet minder actievol. Kwalitatieve goede gevechten zoals de fans gewend zijn van Glory.

Het allereerste GLORY Rivals-evenement, in samenwerking met Enfusion, vond op gisteren zaterdag 11 juni met succes plaats in Alkmaar, Nederland. GLORY Rivals 1 leverde een nacht vol actie met vier van de vijf gevechten die eindigden door middel van TKO/KO.

In de headliner versloeg licht-zwaargewicht Luis Tavares (6-2-0) Florent Kaouachi (0-2-0) door knock-out in de derde ronde. Het was Tavares die domineerde en de kwalitatief betere vechter was. Voor Tavares was het zijn eerste wedstrijd sinds 9 maanden, van ringroest was echter geen sprake.

Pech

In de co-headliner versloeg de recent door Glory getekende lichtzwaargewicht vechter Ibrahim El Bouni Clyde Brunswijk. Dit gevecht werd gedomineerd door El Bouni in de eerste twee ronden. Waar de derde in het voordeel van Brunswijk leek.

Weltergewicht Regilio van den Ent versloeg Joe Johnson met een venijnige body-shot in de eerste ronde. Pech sloeg echter toe in het zwaargewicht gevecht tussen Martin Terpstra en Muhammed Balli. Laatstgenoemde leed een heftige been blessure waardoor de wedstrijd werd gestaakt.

Een van de topgevechten was de opener aan het begin van de avond tussen weltergewicht Jay Overmeer en Rodrigo Mineiro. De Braziliaan was een last minute vervanger die door Overmeer flink werd aangepakt. Overmeer toonde Glory materiaal te zijn door Mineiro op TKO te verslaan.

Bekijk ook

Rooie Rinus straft aanvallers af in oneerlijk straatgevecht (video)

Rooie Rinus slaat aanvallers plat in oneerlijk straatgevecht (video)

We zien het vaker video's van straat gevechten waar het er niet altijd eerlijk aan toe gaat

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page