Hughie Fury treft Michael Hunter in Manchester op 2 juli
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Hughie Fury treft Michael Hunter in Manchester op 2 juli

Hughie Fury treft Michael Hunter in Manchester op 2 juli

Hughie Fury treft Michael Hunter in Manchester op 2 juli

Hughie Fury neemt het op 2 juli in de AO Arena in Manchester op tegen zijn mede-zwaargewicht, Michael Hunter. Fury en Hunter treffen elkaar in een WBA ‘gewone’ zwaargewicht titelfinale eliminator. Waarbij de overwinnaar een kans krijgt tegen de winnaar van de clash op 11 juli tussen WBA-kampioen, Trevor Bryan en Daniel Dubois.

De Brit Fury is heeft een ongeslagen reeks van drie gevechten sinds de nederlaag tegen de gemeenschappelijke tegenstander Alexander Povektin in augustus 2019. Waarbij Christian Hammer met pensioen ging na vijf ronden in zijn meest recente gevecht in oktober.

Fury telg

De 27-jarige neef van WBC-wereldkampioen zwaargewicht, Tyson Fury, voelt dat zijn Amerikaanse rivaal uitgerangeerd is en een overwinning zal bewijzen dat hij bij de elite in de divisie hoort. ,,Ik neem de gevechten aan die iedereen vermijdt”, zei Fury.

Voormalig cruiserweight titeluitdager, Hunter zijn enige nederlaag op zijn 23 vechtrecord is tegen Oleksandr Usyk in 2017 en komt uit een split decision gelijkspel tegen Jerry Forrest in december.


Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page