Hughie Fury treft Michael Hunter in Manchester op 2 juli Boks Nieuws
Boks Nieuws

Hughie Fury treft Michael Hunter in Manchester op 2 juli

Hughie Fury treft Michael Hunter in Manchester op 2 juli

Hughie Fury neemt het op 2 juli in de AO Arena in Manchester op tegen zijn mede-zwaargewicht, Michael Hunter. Fury en Hunter treffen elkaar in een WBA 'gewone' zwaargewicht titelfinale eliminator. Waarbij de overwinnaar een kans krijgt tegen de winnaar van de clash op 11 juli tussen WBA-kampioen, Trevor Bryan en Daniel Dubois.

De Brit Fury is heeft een ongeslagen reeks van drie gevechten sinds de nederlaag tegen de gemeenschappelijke tegenstander Alexander Povektin in augustus 2019. Waarbij Christian Hammer met pensioen ging na vijf ronden in zijn meest recente gevecht in oktober.

Fury telg

De 27-jarige neef van WBC-wereldkampioen zwaargewicht, Tyson Fury, voelt dat zijn Amerikaanse rivaal uitgerangeerd is en een overwinning zal bewijzen dat hij bij de elite in de divisie hoort. ,,Ik neem de gevechten aan die iedereen vermijdt", zei Fury.

Voormalig cruiserweight titeluitdager, Hunter zijn enige nederlaag op zijn 23 vechtrecord is tegen Oleksandr Usyk in 2017 en komt uit een split decision gelijkspel tegen Jerry Forrest in december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws