Anthony Joshua tegen Alexander Povetkin: WBA-titel wedstrijd dichtbij – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anthony Joshua tegen Alexander Povetkin: WBA-titel wedstrijd dichtbij

Anthony Joshua tegen Alexander Povetkin: WBA-titel wedstrijd dichtbij

Een WBA zwaargewicht titelgevecht tussen kampioen Anthony Joshua en Alexander Povetkin zal “in de komende 72 uur worden afgerond”, zegt promotor Eddie Hearn. Anthony Joshua zal Povektin in September en Wilder volgend jaar Februari tegenkomen in de ring. De Russische Povetkin, 38, is de verplichte uitdager van Joshua en waarschijnlijk zal er in september een wedstrijd plaatsvinden op Brits grond gebied.

Deontay Wilder in februari 2019

Er zou ook een overeenkomst zijn voor een wedstrijd tegen WBC-kampioen Deontay Wilder in februari 2019 in Cardiff’s Principality Stadium. Hearn zegt dat een deal met Wilder “de volgende maand” zal zijn voltooid. De promotor van Matchroom Sport zei: “De deal met Povetkin is zo goed als rond, de Wilder-versie is dat niet, maar we praten elke dag met elkaar.”

Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA

Een gevecht voor alle vier de titles

Joshua is houder van de WBA, WBO en IBF-titels, terwijl Wilder de WBC-titel bezit, Hearn suggereerde dat een gevecht voor alle vier de titles zou kunnen plaatsvinden in oktober of november. Als er echter geen overeenstemming wordt bereikt, wordt die wedstrijd “definitief bepaald” nog vóór de confrontatie in september met Povetkin.

Joshua bepaald waar de wedstrijd plaatsvindt tegen Wilder

Hearn voegde eraan toe: “Wilder begrijpt dat hij moet gaan waar Joshua wil en op het moment dat Joshua het hem zegt:” Wilder moet naar Engeland komen. “Hij weet dat hij daar recht op heeft, maar er zijn veel dingen die moet worden uitgewerkt. “Povetkin versloeg David Price in Cardiff afgelopen maart, de partij vond plaats op de undercard van Joshua’s zwaargewicht WBO overwinning op de Nieuw-Zeelandse Joseph Parker.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page