Hughie Fury treft Alexander Povetkin tijdens Matchroom Boxing debuut Nieuws
Nieuws

Hughie Fury treft Alexander Povetkin tijdens Matchroom Boxing debuut

Hughie Fury treft Alexander Povetkin tijdens Matchroom Boxing debuut
Hughie Fury treft Alexander Povetkin tijdens Matchroom Boxing debuut

Woensdag werd bekend gemaakt dat de Engelse bokser Hughie Fury zijn debuut bij Matchroom Boxing maakt tegen Alexander Povetkin.

Voormalig zwaargewicht wereldkampioen Alexander Povetkin neemt het op tegen Hughie Fury volgende maand in een 12-ronde gevecht op de undercard van Vasiliy Lomachenko tegen Luke Campbell in de O2 Arena Londen, Engeland.

Hughie's nieuwe promotor Eddie Hearn van Matchroom Boxing gaf hem een ​​lijst met zeven zwaargewichten om uit te kiezen voor zijn gevecht op 31 augustus, hij en zijn vader Peter Fury selecteerden de 39-jarige Povetkin (34-2, 24 KO's).

Meteen voor de leeuwen

Ze zien voormalig WBA-wereldkampioen Povetkin als het grootste voordeel als ze kunnen winnen. Povetkin is op wereldniveau een hoge standaard geworden sinds hij in 2005 prof werd en hij heeft een opmerkelijk record.

ZIE OOK>> Hughie Fury tekent bij Matchroom Boxing

Een overwinning voor de 24-jarige Hughie zou leiden tot een groot gevecht, maar niet noodzakelijkerwijs tot meer dan één. Dat zou duidelijk afhangen van hoe Hughie presteert. Sommige fans vinden dat Matchroom-promotor Hearn Hughie voor de leeuwen gooit door hem meteen met Povetkin in de ring te zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws