Neef van Tyson Fury, Hughie tekent bij Matchroom Boxing Nieuws
Nieuws

Neef van Tyson Fury, Hughie tekent bij Matchroom Boxing

Neef van Tyson Fury, Hughie tekent bij Matchroom Boxing
Neef van Tyson Fury, Hughie tekent bij Matchroom Boxing

Zwaargewicht Hughie Fury, de neef van Tyson Fury, heeft een multi-fight deal getekend met Matchroom Boxing.

Fury zijn volgende gevecht zal tijdens een persconferentie worden aangekondigd. Fury (23-2, 13 KO) is 24 jaar oud, hij verloor van WBO-titelhouder Joseph Parker in september 2017 en van Kubrat Pulev in oktober 2018.

Fury heeft sinds het verlies twee keer gevochten en won dit jaar gemakkelijk van Chris Norrad en Samuel Peter. Fury zegt dat Matchroom, samen met Sky Sports en DAZN, meer kansen voor hem brengt.

Aantal spannende jaren

"Ik ben in de wolken om mij bij het Eddie (Hearn) team te voegen en me aan te sluiten bij matchroom," zei Fury. "Ik voel met de steun van Matchroom dat ik mijn potentieel en dromen echt kan vervullen. Hou ons dus in de gaten omdat het de komende jaren spannende tijden zullen zijn. "

Door te tekenen met Matchroom, voegt Fury zich bij grote namen als Anthony Joshua, Dillian Whyte, Parker, Filip Hrgovic, Michael Hunter en Dave Allen, om er maar een paar te noemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws