Handjes niet op elkaar voor VanZant en Ostovich herkansing
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Handjes niet op elkaar voor VanZant en Ostovich herkansing

Handjes niet op elkaar voor VanZant en Ostovich herkansing

David Feldman de grote baas van BKFC niet enthousiast over onmiddellijke herkansing tussen Paige VanZant en Rachael. Feldman denkt niet dat het de bedoeling is om VanZant opnieuw te laten knokken met Ostovich, maar in plaats daarvan tegen iemand anders te vechten.

De volgende bokswedstrijd van Paige VanZant zal waarschijnlijk geen herkansing zijn tegen Rachael Ostovich. VanZant verloor vorige maand van Ostovich in de headliner van BKFC 19. Het was de tweede keer dat ze tegen elkaar vochten. Eerder in 2019 bij de UFC hadden stonden te twee ook tegenover elkaar, waarbij VanZant won.

Andere tegenstander

Feldman graag zien dat VanZant tegen iemand anders vecht in plaats van Ostovich, in ieder geval voor de nabije toekomst. ,,Ik denk dat we eerst willen zien wat er is”, zegt Feldman tegen MMA Junkie Radio. ,,Ik drukte de tweede partijen tussen Artem Lobov en Jason Knight door ieders strot. Ik denk dat ik een fout heb gemaakt door ze niet eerst eenn ander gevecht te bezorgen. Dus ik wil eerst zien wat er meer is.”

Kandidaten genoeg binnen BKFC. Zoals de Australische Beck Rawlings. ,,We hebben Beck Rawlings die terugkomt, en dat zou ook een interessante herkaning zijn voor Paige. We hebben Britain Hart, die zichzelf een herkansing verdiende. We gaan zeker een toernooi beginnen en dat kampioenschap op gang brengen en kijken wat voor iedereen logisch is. ”

Bekijk ook

‘Joshua moet genadeloos zijn!’ Usyk slopen tijdens herkansing’

Nog een keer verliezen is geen optie

Kickbokser Katapult rivaal ‘KO’! Waarom ook niet (video)

Er gebeuren de meest vreemde dingen in de ring

‘Gaaf!’ McGregor compleet uit zijn PLAAT (video)

Conor McGregor is niet alleen een beruchte vechter maar ook nog eens een van de rijkste.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page