Gerechtelijke stappen: Andy Ruiz ontkent rematch in Saoedi-Arabië Nieuws
Nieuws

Gerechtelijke stappen: Andy Ruiz ontkent rematch in Saoedi-Arabië

Gerechtelijke stappen: Andy Ruiz ontkent rematch in Saoedi-Arabië
Gerechtelijke stappen: Andy Ruiz ontkent rematch in Saoedi-Arabië

Andy Ruiz zegt dat zijn rematch met Anthony Joshua niet zal plaatsvinden in Saoedi-Arabië. Joshua’s promotor Eddie Hearn zegt van wel. Blijft Ruiz ontkennen dan sleept Hearn hem voor de rechter.

Ruiz maakte zijn eerste opmerkingen over de aangekondigde rematch, die zogenaamd gepland staat voor 7 december, tijdens een Instagram live videosessie op woensdagavond. "Ik weet dat iedereen het heeft over de strijd en zo, maar we hebben het echte nieuws binnenkort", zei hij. "Het echte nieuws moet nog komen."

Ik probeer hoop te geven, motivatie te geven aan al mijn mensen. Natuurlijk [we vechten weer]. Het zal op mijn voorwaarden zijn, onze voorwaarden, we gaan het hier terugbrengen in de Verenigde Staten. " Nadat die opmerkingen zich begonnen te verspreiden, sprak Hearn met Sky Sports en deelde hen mee dat als Ruiz door zou gaan met deze manier van denken, hij serieuze gevolgen kon verwachten.

Akkoord bereikt

"Het contract voor de rematch werd ondertekend voorafgaand aan het eerste gevecht," zei Hearn. “Ze zijn beide tegelijkertijd ondertekend. Er is geen ander contract. We moeten hem de tijd, datum en locatie laten weten die we hebben gedaan. Dat is het. Ze zijn contractueel gebonden voor de rematch."

ZIE OOK >> Remtach Ruiz en Joshua in Saoedi-Arabië

Er is geen twijfel dat hij het gevecht zal aangaan. "We verwachten dat de IBF-, WBA- en WBO-riemen op het spel staan. Er zijn verplichte mandaten, maar naar onze mening heeft Ruiz Jr. het recht om zich vrijwillig te verdedigen. Die verdediging is tegen Anthony Joshua en in Saoedi-Arabië "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws