Home / Nieuws / Boks Nieuws / Breaking: Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz in Saoedi-Arabië

Breaking: Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz in Saoedi-Arabië

Anthony Joshua zal het op 7 december opnemen tegen Andy Ruiz Jr. in Saoedi-Arabië in een poging om zijn eerder verloren wereldtitels terug te winnen.

De wedstrijd zal naar verwachting een waarde hebben van £ 82 miljoen met Riyadh Dubai als locatie. Joshua, 29, zou Cardiff’s Principality Stadium en Madison Square Garden in New York overwegen hebben om de Ruiz-rematch te organiseren.

Neutraal terrein

Maar de Telegraph claimt dat Saudi-Arabië later vandaag officieel zal worden bevestigd als gastheer van de zwaargewicht confrontatie. AJ en Ruiz hebben onlangs actief geprobeerd “neutrale grond” te vinden voor hun blockbuster-wedstrijd.

De Brit verloor de titels op 1 juni en leed een vernederende nederlaag in de zevende ronde door de Mexicaanse underdog in Madison Square Garden in New York. Ruiz sloeg Joshua vier keer neer, om zo een ​​van de grootste verrassingen in het boksen te veroorzaken.

Bekijk ook

Bokskampioen Tyson Fury voegt top verzorger toe aan team

Zwaargewicht kampioen Tyson Fury neemt geen risico voor zijn geplande rematch met WBC-wereldkampioen Deontay Wilder.

Wie haalt het Bare Knuckle boksen naar Nederland?

BLOTE VUIST BOKSEN: UFC-vechter tekent voor debuut in april

Het bare knuckle boksen blijft groeien in populariteit, steeds meer bekende vechters besluiten met de blote vuist te gaan vechten.

1ste zwarte Zuid-Afrikaanse wereldkampioen boksen overleden

De World Boxing Council (WBC) rouwt om de dood van voormalig kampioen Peter Mathebula “We ...