Breaking: Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz in Saoedi-Arabië Nieuws
Nieuws

Breaking: Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz in Saoedi-Arabië

Breaking: Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz in Saoedi-Arabië
Breaking: Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz in Saoedi-Arabië

Anthony Joshua zal het op 7 december opnemen tegen Andy Ruiz Jr. in Saoedi-Arabië in een poging om zijn eerder verloren wereldtitels terug te winnen.

De wedstrijd zal naar verwachting een waarde hebben van £ 82 miljoen met Riyadh Dubai als locatie. Joshua, 29, zou Cardiff's Principality Stadium en Madison Square Garden in New York overwegen hebben om de Ruiz-rematch te organiseren.

Neutraal terrein

Maar de Telegraph claimt dat Saudi-Arabië later vandaag officieel zal worden bevestigd als gastheer van de zwaargewicht confrontatie. AJ en Ruiz hebben onlangs actief geprobeerd "neutrale grond" te vinden voor hun blockbuster-wedstrijd.

De Brit verloor de titels op 1 juni en leed een vernederende nederlaag in de zevende ronde door de Mexicaanse underdog in Madison Square Garden in New York. Ruiz sloeg Joshua vier keer neer, om zo een ​​van de grootste verrassingen in het boksen te veroorzaken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws