Gekkenhuis! Bokser bijt tegenstander: 'riskeert diskwalificatie' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gekkenhuis! Bokser bijt tegenstander: 'riskeert diskwalificatie' (video)

Gekkenhuis! Bokser bijt tegenstander: 'riskeert diskwalificatie' (video)

Nicolas Demario liet zaterdag twee keer zijn rivaal naar het canvas vallen. Vervolgens riskeerde hij diskwalificatie toen hij Josue Vargas bij de schouder beet. Vargas overwon de overtreding en boekte een unanieme beslissingsoverwinning.

Het ging helemaal mis tijdens een historische nacht in toen de machtige boksfirma Top Rank het eerste vechtsport evenement naar het nieuwe Resorts World-casino op de Las Vegas strip bracht. Het evenement werd bekroond door een 10 ronde lichtgewicht gevecht tussen de Namibische bokser Jeremiah Nakathila en de krachtige Mexicaanse vechter Miguel Berchel.

Gekkenhuis

Maar eerder op de avond was er chaos in de wedstrijd tussen Demario en Vargas. Halverwege het gevecht, nadat hij Vargas al twee keer op de grond had geslagen, nam Demario de verbijsterende beslissing om hem op de bovenarm en schouder te bijten.

De 28-jarige had het geluk om te ontsnappen met een puntenaftrek in plaats van een regelrechte diskwalificatie. Dit had het het goede werk dat hij eerder had geproduceerd, ongedaan kunnen maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws