BREAKING: Wilder tekent contract, wachten is op Fury – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BREAKING: Wilder tekent contract, wachten is op Fury

BREAKING: Wilder tekent contract, wachten is op Fury

BREAKING: Wilder tekent contract, wachten is op Fury

Deontay Wilder heeft zijn deel van het contract getekend om op 24 juli te vechten tegen WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury. Een arbitrage commissie oordeelde, dat de herkansing clausule die Wilder op had laten nemen in het contract van zijn tweede gevecht met Fury in februari 2020 in moet gaan.

Kevin Iole van Yahoo Sports News meldt dat Wilder heeft getekend, het wachten is nu op Fury om zijn deel van het contract te ondertekenen om de deal rond te krijgen. Beide vechters zullen goed geld verdienen voor het gevecht, maar Fury zal nergens in de buurt komen van de $ 75 miljoen. Deze zou de Brit hebben ontvangen om Anthony Joshua te ontmoeten op 14 augustus in Saoedi-Arabië.

Fury’s promotor Bob Arum zei dat ze het gevecht met Wilder wilden organiseren op drie mogelijke locaties in Las Vegas, Allegiant Stadium, T-Mobile Arena of MGM Grand. Het Allegiant Stadium met 65.000 zitplaatsen wordt beschouwd als de beste keuze voor Arum om Fury vs. Wilder 3 te organiseren.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page