BREAKING: Wilder tekent contract, wachten is op Fury Nieuws
Nieuws

BREAKING: Wilder tekent contract, wachten is op Fury

BREAKING: Wilder tekent contract, wachten is op Fury

Deontay Wilder heeft zijn deel van het contract getekend om op 24 juli te vechten tegen WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury. Een arbitrage commissie oordeelde, dat de herkansing clausule die Wilder op had laten nemen in het contract van zijn tweede gevecht met Fury in februari 2020 in moet gaan.

Kevin Iole van Yahoo Sports News meldt dat Wilder heeft getekend, het wachten is nu op Fury om zijn deel van het contract te ondertekenen om de deal rond te krijgen. Beide vechters zullen goed geld verdienen voor het gevecht, maar Fury zal nergens in de buurt komen van de $ 75 miljoen. Deze zou de Brit hebben ontvangen om Anthony Joshua te ontmoeten op 14 augustus in Saoedi-Arabië.

Fury's promotor Bob Arum zei dat ze het gevecht met Wilder wilden organiseren op drie mogelijke locaties in Las Vegas, Allegiant Stadium, T-Mobile Arena of MGM Grand. Het Allegiant Stadium met 65.000 zitplaatsen wordt beschouwd als de beste keuze voor Arum om Fury vs. Wilder 3 te organiseren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws