Fury vs Joshua: Promotor Eddie Hearn in 2021 twee gevechten Boks Nieuws
Boks Nieuws

Fury vs Joshua: Promotor Eddie Hearn in 2021 twee gevechten

Fury vs Joshua: Promotor Eddie Hearn in 2021 twee gevechten
Fury vs Joshua: Promotor Eddie Hearn in 2021 twee gevechten

Bokspromotor Eddie Hearn is er van overtuigd dat Tyson Fury en Anthony Joshua in 2021 twee keer tegenover elkaar zullen komen te staan.

Tegen Sky Sport zegt Hearn; "in 2021 zullen we een onbetwiste zwaargewicht kampioenschap strijd zullen zien tussen Tyson Fury en Anthony Joshua, twee van hen zelfs." Hearn, die WBA / IBF / WBO-titelhouder Joshua promoot, zegt dat hij met Fury-co-promotor Bob Arum heeft gesproken.

Veel op het bord

"Ik weet zeker dat je in 2021 twee versies van dat gevecht zult zien. Ik denk dat we nu op het punt staan ​​die deal met Bob Arum te sluiten. We hebben het nog niet gedaan, maar alle gesprekken zijn positief. We hebben veel op ons bord met de pandemie. "

"Ervoor zorgen dat we in leven blijven met het boksen en proberen die gevechten voor AJ en Fury te leveren, maar ik denk dat in 2021, ik ben er zeker van dat je die twee gevechten zult zien," aldus Hearn.

Verplicht vechten

Wel moet Fury nog een keer langs Deontay Wilder in een gevecht dat op 19 december plaats zal vinden en Joshua heeft een verplichte IBF verdediging tegen Kubrat Pulev, die voorlopig gepland staat voor 12 december. Oleksandr Usyk zal ook een WBO verplicht gevecht moeten voeren, althans zoals het er nu uitziet.

Hearn merkt terecht op dat Usyk tegen Derek Chisora moet boksen op 31 oktober. Fury zou begin 2021 ook bijna een verplicht gevecht moeten doen tegen Dillian Whyte. Maar Whyte verloor van Alexander Povetkin in augustus, op 21 november treffen beiden elkaar weer. Dat zal in feite een WBC-eliminator zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws