⚠️ Fury test positief op COVID-19! Gevecht met Wilder afgelast
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ⚠️ Fury test positief op COVID-19! Gevecht met Wilder afgelast

⚠️ Fury test positief op COVID-19! Gevecht met Wilder afgelast

Fury test positief op COVID-19! Gevecht met Wilder uitgesteld

Tyson Fury en Deontay Wilder zullen op 24 juli niet tegenover elkaar staan voor hun herkansing. Na veel gedoe kwam het derde gevecht tot stand. Wat Fury zijn kans tegen Anthony Joshua koste omdat Wilder het gevecht opeiste.

Een arbiter oordeelde dat Wilder het derde gevecht verschuldigd was, dus het werd snel geboekt op 24 juli in Las Vegas. Fury moest tegen Anthony Joshua vechten in een zwaargewicht eenwording gevecht wat door de arbitrage in het water viel.

Tegenvaller

Gisteren werd gemeld dat het gevecht waarschijnlijk zou worden uitgesteld na een uitbraak van COVID-19 in het kamp van Fury. Boksjournalist Dan Rafael meldt dat Fury een van de velen was die positief testte en het gevecht is uitgesteld.

,,Per bron was Tyson Fury een van de mensen in zijn kamp die positief testten op Covid-19 en het gevecht met Wilder wordt uitgesteld”, schrijft Rafael. ,,Nieuwe datum nog niet bekend. Er is mij verteld dat Fury één vaccindosis heeft gekregen, maar nooit de tweede. Minstens 3 anderen in kamp ook positief.”

Dit is ongetwijfeld teleurstellend nieuws voor boks- en vechtsportfans. De hoop voor velen is echter dat Fury snel kan herstellen en het gevecht met Wilder kan omboeken naar ergens later dit jaar.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page