⚠️ Fury test positief op COVID-19! Gevecht met Wilder afgelast Boks Nieuws
Boks Nieuws

⚠️ Fury test positief op COVID-19! Gevecht met Wilder afgelast

⚠️ Fury test positief op COVID-19! Gevecht met Wilder afgelast

Tyson Fury en Deontay Wilder zullen op 24 juli niet tegenover elkaar staan voor hun herkansing. Na veel gedoe kwam het derde gevecht tot stand. Wat Fury zijn kans tegen Anthony Joshua koste omdat Wilder het gevecht opeiste.

Een arbiter oordeelde dat Wilder het derde gevecht verschuldigd was, dus het werd snel geboekt op 24 juli in Las Vegas. Fury moest tegen Anthony Joshua vechten in een zwaargewicht eenwording gevecht wat door de arbitrage in het water viel.

Tegenvaller

Gisteren werd gemeld dat het gevecht waarschijnlijk zou worden uitgesteld na een uitbraak van COVID-19 in het kamp van Fury. Boksjournalist Dan Rafael meldt dat Fury een van de velen was die positief testte en het gevecht is uitgesteld.

,,Per bron was Tyson Fury een van de mensen in zijn kamp die positief testten op Covid-19 en het gevecht met Wilder wordt uitgesteld", schrijft Rafael. ,,Nieuwe datum nog niet bekend. Er is mij verteld dat Fury één vaccindosis heeft gekregen, maar nooit de tweede. Minstens 3 anderen in kamp ook positief."

Dit is ongetwijfeld teleurstellend nieuws voor boks- en vechtsportfans. De hoop voor velen is echter dat Fury snel kan herstellen en het gevecht met Wilder kan omboeken naar ergens later dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws