Fury oefent zware druk uit om Joshua gevecht rond te krijgen Nieuws
Nieuws

Fury oefent zware druk uit om Joshua gevecht rond te krijgen

Fury oefent zware druk uit om Joshua gevecht rond te krijgen

Tyson Fury zet druk op de ketel om het gevecht met landgenoot Anthony Joshua rond te krijgen, waarvan de Brit overtuigd is dat het gaat gebeuren. De twee partijen proberen een datum en locatie af te ronden, maar Fury wordt ongeduldig met de hoeveelheid tijd die het kost om de deal rond te krijgen.

WBC-zwaargewicht kampioen Fury heeft extra druk uitgeoefend op het gevecht met IBF, IBO, WBA, WBO-titelhouder Anthony Joshua. Fury is inactief sinds februari 2020, toen hij Deontay Wilder in zeven rondes stopte om de WBC-wereldtitel te veroveren. Hij wil eerder vandaag dan morgen weer in actie komen.

,,Ik wacht. Er liggen een paar goede aanbiedingen op tafel, zo is mij verteld", vertelde Fury aan Behind The Gloves. Aanbiedingen uit een paar verschillende landen, en dat is spannend nieuws voor mij. Ik ben altijd nogal sceptisch geweest."

Het gevecht komt er

,,Zoals eerder is mij verteld dat er nogal wat grote aanbiedingen op tafel liggen, van een paar grote spelers, zo erg geïnteresseerd en opgewonden om eindelijk te horen wat ze zijn en om te zien of ze één, haalbaar en twee kunnen zijn. laat het gebeuren in welk land dan ook die het bod ervoor wint.

,,We moeten uiterlijk vandaag beslissen of dinsdag. Als ik dinsdag nog niets weet, ga ik gewoon verder, want het heeft lang geduurd. Nu liggen eindelijk de aanbiedingen op tafel. . We nemen ze door en nemen de beste", aldus Fury. Ondanks de vertragingen heeft Fury er vertrouwen in dat het gevecht er zal komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws