VIDEO: Tyson Fury heeft groot nieuws 'D-Day' Nieuws
Nieuws

VIDEO: Tyson Fury heeft groot nieuws 'D-Day'

VIDEO: Tyson Fury heeft groot nieuws 'D-Day'

Tyson Fury heeft aangekondigd dat hij "aanbiedingen op tafel" heeft voor zijn gevecht tegen Anthony Joshua. De Brit gaat deze doornemen en op zondag een beslissing nemen. De strijd om uit te maken wie de onbetwiste zwaargewicht kampioen neemt toe in spanning.

De zigeunerkoning Fury, die gisteravond naar Las Vegas vertrok om het trainingskamp in te gaan, kwam online vanuit om belangrijk nieuws te melden. ,,Er liggen Drie of vier aanbiedingen op tafel, interesse uit Saoedi-Arabië, mijn zigeunerbroeders in Qatar, Oezbekistan, Rusland, Amerika, Engeland, er zijn er grote, grote aanbiedingen op tafel en ik ga ze zondag doornemen, D-Day", zegt Fury.

Grootste gevecht ooit

De boodschap van Fury die tevens zegt zondag de knoop door te hakken heeft betrekking op de locatie waar het gevecht tussen de Brit en landgenoot Anthony Joshua plaats zal vinden. De gebeurtenis, indien overeengekomen, zal het grootste, rijkste gevecht in in de Britse boksgeschiedenis zijn.

Fury zou Fury niet zijn als hij ook nog een boodschap had voor zijn rivaal Joshua; ,,Hopelijk krijgen we het rond, ik zal laten zien de beste te zijn. Ik zal die aansteller van een Joshua tonen wie de ware kampioen is." Fury heeft de WBC-titel voor zwaargewicht, en had eerder de WBA, IBF en WBO-titels, die nu in het bezit zijn van Joshua.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws