Floyd Mayweather wil de coach worden van Deontay Wilder Boks Nieuws
Boks Nieuws

Floyd Mayweather wil de coach worden van Deontay Wilder

Floyd Mayweather wil de coach worden van Deontay Wilder
Floyd Mayweather wil de coach worden van Deontay Wilder

Bokslegende Floyd Mayweather staat open voor samenwerking met Deontay Wilder. We kunnen zijn vaardigheden een stuk beter maken.

Vrijdag werd bekend dat Deontay Wilder co-trainer Mark Breland aan de kant heeft gezet. Breland, was de man die de handdoek in de ring gooide in het laatste gevecht tussen Wilder en Tyson Fury. Trainer Jay Deas is nog steeds in dienst van Wilder. Toch wordt er gekeken naar een frisse wind, en Mayweather wil wel.

Iemand als Mayweather kan de nog steeds gevaarlijke Wilder nog gevaarlijker maken. "Ik ben hier om vechters te helpen." Mayweather toegevoegd. "Dus zelfs, zoals, Deontay Wilder, ik ben hier, alles wat ze hoeven te doen is me laten weten wat hij wil doen, en we kunnen het laten gebeuren."

Controverse

Fury vs Wilder 3 staat momenteel nog steeds in de planning. Fury heeft Wilder al twee keer problemen bezorgd. Onder nadere tijdens het controversiële gelijkspel in 2018 en de dominante Fury overwinning in de herkansing afgelopen februari.

Het is onwaarschijnlijk dat Mayweather zal aantreden en de vechtstijl van Wilder volledig zal veranderen. Ook het veranderen van Wilder in een geweldige technicus is een klus. Wilder vertrouwt steeds meer op kracht naarmate hij vordert in zijn trainingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws