Floyd Mayweather wil de coach worden van Deontay Wilder
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather wil de coach worden van Deontay Wilder

Floyd Mayweather wil de coach worden van Deontay Wilder

Floyd Mayweather wil de coach worden van Deontay Wilder

Bokslegende Floyd Mayweather staat open voor samenwerking met Deontay Wilder. We kunnen zijn vaardigheden een stuk beter maken.

Vrijdag werd bekend dat Deontay Wilder co-trainer Mark Breland aan de kant heeft gezet. Breland, was de man die de handdoek in de ring gooide in het laatste gevecht tussen Wilder en Tyson Fury. Trainer Jay Deas is nog steeds in dienst van Wilder. Toch wordt er gekeken naar een frisse wind, en Mayweather wil wel.

Iemand als Mayweather kan de nog steeds gevaarlijke Wilder nog gevaarlijker maken. “Ik ben hier om vechters te helpen.” Mayweather toegevoegd. “Dus zelfs, zoals, Deontay Wilder, ik ben hier, alles wat ze hoeven te doen is me laten weten wat hij wil doen, en we kunnen het laten gebeuren.”

Controverse

Fury vs Wilder 3 staat momenteel nog steeds in de planning. Fury heeft Wilder al twee keer problemen bezorgd. Onder nadere tijdens het controversiële gelijkspel in 2018 en de dominante Fury overwinning in de herkansing afgelopen februari.

Het is onwaarschijnlijk dat Mayweather zal aantreden en de vechtstijl van Wilder volledig zal veranderen. Ook het veranderen van Wilder in een geweldige technicus is een klus. Wilder vertrouwt steeds meer op kracht naarmate hij vordert in zijn trainingen.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page