Fury vs.Wilder 3 krijgt andere datum - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Fury vs.Wilder 3 krijgt andere datum

Fury vs.Wilder 3 krijgt andere datum

Tyson Fury vs. Deontay Wilder III krijgt andere datum

De strijd tussen zwaargewichtkampioen Tyson Fury en Deontay Wilder staat nog steeds gepland, maar het is een kwestie van op welke datum.

Fury en Wilder zouden in de zomer al tegenover elkaar staan, echter gooide de coronapandemie roet in het eten. Vervolgens werd als datum 19 december vastgelegd in het nieuw gebouwde Allegiant Stadium in Las Vegas. Maar ook deze datum komt nu te vervallen.

Op zoek naar een datum

ESPN vernam van Top Rank Boxing bokspromotor Bob Arum dat er gezocht wordt naar een nieuwe datum. De achterliggende reden is dat men wil voorkomen tegenover andere grote sport events te staan zoals universiteitsvoetbal en NFL-wedstrijden.

“We gaan op pad omdat er die dag en nacht vijf conferentiekampioenschappen zijn, plus twee NFL-wedstrijden,” zei Arum. “Dus we kunnen niet meegaan met de 19e; we kijken momenteel naar andere datums omdat ESPN dit ons adviseerde naast Fox en de PBC die Wilder promoot. “

Locatie staat vast

Ook speelt het toestaan van publiek een grote rol in verband met de kaartverkoop aan de deur. Dit brengt flink wat inkomsten met zich mee. Arum kon niet bevestigen of het gevecht eerder dit jaar zal plaatsvinden dan wel later in 2021.

Maar de locatie blijft staan. “Het is absoluut Allegiant Stadium,” zei Arum. ‘De Raiders zijn akkoord, de stad is akkoord, de congresautoriteit is aan akkoord. Iedereen is het er mee eens. “

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page