Floyd Mayweather en de logica achter het 100 miljoen gevecht Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather en de logica achter het 100 miljoen gevecht

Floyd Mayweather en de logica achter het 100 miljoen gevecht

Floyd Mayweather is wellicht een nog betere calculator dan bokser, ook als het om cijfers aankomt staat de bokslegende zijn mannetje. Money geeft dan ook uitleg waarom hij liever voor 100 miljoen knokt.

Je zou haast denken dat het simpel rekenwerk is, 100 miljoen of 35 miljoen om een rondje door de ring te dansen met een rivaal. Toch ligt het voor Mayweather net iets anders. De praktijk heeft 'Money' geleerd dat het lucratieve boksen tegen bekende personen meer oplevert dan tegen een topbokser.

Logan Paul populairder dan Tyson Fury

Er is meer geld te verdienen voor de voormalige zesvoudig wereldkampioen om te vechten tegen een YouTuber, zoals de zeer populaire Logan Paul, dan wat hij kan binnenharken met het vechten tegen een bokser. Mayweather wijst erop dat Logan Paul meer volgers heeft, dan alle boksers bij elkaar waartegen hij zou kunnen vechten, als hij een comeback zou maken, wat zich zou vertalen in meer geld.

,,Waarom vechten in een demowedstrijd met Logan Paul? Omdat een gevecht iets is dat op uw record staat. Dit is een demo'', zei Mayweather tegen Rob Moore, toen hem werd gevraagd waarom hij tegen Logan Paul vecht. ,,Waarom niet?" Bovendien is het zo dat er geen 10 of 12 ronden gebokst hoeft te worden. Dit soort wedstrijden gaat vaak over 6 ronden. Minder inspanning met meer beloning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws