Gevecht Floyd Mayweather tegen Logan Paul afgelast Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gevecht Floyd Mayweather tegen Logan Paul afgelast

Gevecht Floyd Mayweather tegen Logan Paul afgelast

Floyd Mayweather Jr zal op 20 februari niet de boksring in gaan tegen You Tube ster Logan Paul. Het miljoenen gevecht blijkt te zijn afgeblazen.

Voor iedereen die Floyd Mayweather Jr graag tegen Logan Paul had zien boksen, is er teleurstellend nieuws te melden. Volgens de Ierse sportjournalist Donagh Corby gaat het gevecht niet door.

Het Fanmio pay-per-view-evenement op 20 februari zal naar een nader te bepalen locatie worden verplaatst op een nog aan te kondigen datum. Paul's coach, Kelvin Moore heeft kennelijk een bericht op sociale media gepost en later verwijderd over het verzetten van de strijd.

Lappenpop

Bokslegende Mayweather kwam voor het laatst in 2018 in actie. In Japan sloeg Mayweather kickboksensatie Tenshin Nasukawa door de ring als een lappenpop. Dit was op de RIZIN's NYE ​​2018-show.

Paul is een beroemdheid op sociale media, die een aanzienlijk publiek heeft opgebouwd door andere YouTube-persoonlijkheden te boksen. De Amerikaan maakte zijn prof boks debuut in 2019. Waarom het gevecht niet doorgaat werd niet vermeld.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/kampioen-claressa-shields-in-superwomen-bokstoernooi/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws