Ex-vrouw steelt megabedrag van door hersenletsel getroffen topbokser Nieuws
Nieuws

Ex-vrouw steelt megabedrag van door hersenletsel getroffen topbokser

Ex-vrouw steelt megabedrag van door hersenletsel getroffen topbokser
Ex-vrouw steelt megabedrag van door hersenletsel getroffen topbokser

De moeder van bokskampioen Adonis Stevenson klaagt de ex van haar zoon aan over geld dat van de bank is gehaald.

Er blijkt zonder toestemming $ 891.000 van de persoonlijke rekening van de bokser te zijn afgeschreven. De moeder van Adonis Stevenson is de rechtszaak begonnen uit naam van haar zoon die in 2018 in coma raakte na een bokswedstrijd tegen Oleksandr Gvozdyk.

Stevenson ging bruut knock-out, maar gestelde zich en kon zelfstandig naar zijn kleedkamer lopen. Echter begon Stevenson duizelig te worden in zijn kleedkamer en werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Adonis Stevenson geveld door hersenbloeding

Nadat daar een hersenbloeding was ontdekt, werd de bokser geopereerd en in een geïnduceerde coma geplaatst om de zwelling te verminderen. Hij lag enkele weken in de opgewekte coma voordat hij wakker werd. De bokseer hield hersenletsel over aan het incident.

Nu blijkt de ex-vrouw van Stevenson, Simone God zonder toestemming $ 891.000 van het persoonlijke account van de bokser heeft afgeschreven. Stevenson, God blijken begin december uit elkaar te zijn gegaan.

Geld gepikt na scheiding

De promotor van Stevenson, Yvon Michel, hield een interview met TVA Sports en zegt dat de voormalige kampioen binnenkort zijn versie van de feiten zal presenteren. 'Wat ik je kan vertellen is dat Adonis in orde is. “

"Hij zal binnenkort een openbare verklaring afleggen om zijn standpunt over de situatie te presenteren. Simone God zei veel dingen vanuit haar perspectief. Adonis zal nu in staat zijn om zijn versie te geven, 'zei Michel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws