AFGANG: Slechte conditie kost bokser wereldtitel Boks Nieuws
Boks Nieuws

AFGANG: Slechte conditie kost bokser wereldtitel

AFGANG: Slechte conditie kost bokser wereldtitel

Devin Haney deed zijn best, maar hij moest zaterdagavond genoegen nemen met een unaniem besluit overwinning tijdens zijn titelverdediging tegen Yuriorkis Gamboa.

Het WBC 135-pond-titelgevecht tussen Devin Haney en Yuriorkis Gamboa vond plaats in het Seminole Hard Rock Hotel & Casino in Hollywood, Florida. Haney die duidelijk op zoek was naar een knock-out overwinning moest genoegen nemen met een jury beslissing.

Angstige indruk

Gamboa, 38, vocht niet goed genoeg om een ​​van de rondes in het gevecht toegewezen te krijgen, omdat hij niet genoeg stoten uitdeelde. Het is onduidelijk of Gamboa bang was om zware counters te pareren of dat hij de puf niet had om dat te doen. Het was misschien een combinatie van beide. Hij zag er bang en bezorgd uit over zijn slechte conditie.

Het zag eruit alsof Gamboa niet genoeg had getraind om in topconditie te komen. Zijn lichaamsbouw zag er niet overtuigend uit en hij leek dik en te zwaar te zijn. Het was dan ook geen actievol gevecht en Haney vocht tot het einde een strategische wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws