Bokstalent scoort bruutste knock-out van het jaar (video) Nieuws
Nieuws

Bokstalent scoort bruutste knock-out van het jaar (video)

Bokstalent scoort bruutste knock-out van het jaar (video)

Bokser Devin Haney leverde een sensationele zevende ronde knock-out af tegen Antonio Moran, zaterdagavond in Oxon Hill, Maryland.

De jonge bokser verraste vriend en vijand met zijn overwinning. "Er waren geruchten dat ik geen slagkracht had", zei Haney na de overwinning. "Maar zoals je kunt zien, kan ik echt wel hard slaan."

Haney tekende een contract bij DAZN na het koppelen van Devin Haney Promotions met Matchroom Boxing van Eddie Hearn, die de kaart co-promootte. Haney's debuut op het nieuwe platform was wellicht zijn beste prestatie tot nu toe.

Ik wist waar ik hem pijn moest doen

"Dat was als een kunstenaar die een mooie foto schildert en daarna zijn naam er onder zet", zei Hearn. "Amerika heeft een superster in handen en het beste nieuw is, hij is pas 20 jaar oud!"

ZIE OOK >> Hughie Fury snel klaar met Chris Norrad

"Een ding dat mijn vader altijd zei, is wanneer je een bokser pijn wil doen, ga naar het lichaam," zei Haney over de knock-out. "Dus dat deed ik, toen ging ik over de top."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws