Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokstalent scoort bruutste knock-out van het jaar (video)

Bokstalent scoort bruutste knock-out van het jaar (video)

Bokser Devin Haney leverde een sensationele zevende ronde knock-out af tegen Antonio Moran, zaterdagavond in Oxon Hill, Maryland.

De jonge bokser verraste vriend en vijand met zijn overwinning. “Er waren geruchten dat ik geen slagkracht had”, zei Haney na de overwinning. “Maar zoals je kunt zien, kan ik echt wel hard slaan.”

Haney tekende een contract bij DAZN na het koppelen van Devin Haney Promotions met Matchroom Boxing van Eddie Hearn, die de kaart co-promootte. Haney’s debuut op het nieuwe platform was wellicht zijn beste prestatie tot nu toe.

Ik wist waar ik hem pijn moest doen

“Dat was als een kunstenaar die een mooie foto schildert en daarna zijn naam er onder zet”, zei Hearn. “Amerika heeft een superster in handen en het beste nieuw is, hij is pas 20 jaar oud!”

ZIE OOK >> Hughie Fury snel klaar met Chris Norrad

“Een ding dat mijn vader altijd zei, is wanneer je een bokser pijn wil doen, ga naar het lichaam,” zei Haney over de knock-out. “Dus dat deed ik, toen ging ik over de top.”

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.