Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokstalent scoort bruutste knock-out van het jaar (video)

Bokstalent scoort bruutste knock-out van het jaar (video)

Bokser Devin Haney leverde een sensationele zevende ronde knock-out af tegen Antonio Moran, zaterdagavond in Oxon Hill, Maryland.

De jonge bokser verraste vriend en vijand met zijn overwinning. “Er waren geruchten dat ik geen slagkracht had”, zei Haney na de overwinning. “Maar zoals je kunt zien, kan ik echt wel hard slaan.”

Haney tekende een contract bij DAZN na het koppelen van Devin Haney Promotions met Matchroom Boxing van Eddie Hearn, die de kaart co-promootte. Haney’s debuut op het nieuwe platform was wellicht zijn beste prestatie tot nu toe.

Ik wist waar ik hem pijn moest doen

“Dat was als een kunstenaar die een mooie foto schildert en daarna zijn naam er onder zet”, zei Hearn. “Amerika heeft een superster in handen en het beste nieuw is, hij is pas 20 jaar oud!”

ZIE OOK >> Hughie Fury snel klaar met Chris Norrad

“Een ding dat mijn vader altijd zei, is wanneer je een bokser pijn wil doen, ga naar het lichaam,” zei Haney over de knock-out. “Dus dat deed ik, toen ging ik over de top.”

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz