Deontay Wilder zet hakken in het zand: Gevechten Tyson Fury in gevaar Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder zet hakken in het zand: Gevechten Tyson Fury in gevaar

Deontay Wilder zet hakken in het zand: Gevechten Tyson Fury in gevaar
Deontay Wilder zet hakken in het zand: Gevechten Tyson Fury in gevaar

Bokspromotor Frank Warren geeft update over de situatie tussen Tyson Fury en Deontay Wilder. Er komt snel meer nieuws.

Voor Deontay Wilder is het duidelijk. De wrevel tegen Tyson Fury is nog lang niet over en Wilder wil een derde gevecht. Fury denkt daar anders over en zegt over drie weken de ring in te gaan. Maar niet met Wilder. Fury zou het liefst op 5 december vechten tegen de Duitse zwaargewicht Agit Kabayel.

Dwingelandje

Maar voormalig WBC-zwaargewicht kampioen Wilder probeert zijn rematch clausule uit zijn contract met Fury van hun vorige wedstrijd afgelopen februari af te dwingen. Mocht hem dit lukken dan kan Fury zijn wedstrijd wel vergeten. Voor Fury zou het een opwarm partij zijn in voorbereiding op IBF / WBA / WBO-kampioen Anthony Joshua volgend jaar.

Promotor Frank Warren verwacht dat er in de "volgende week of zo" een beslissing zal worden genomen over de situatie met Tyson Fury en Deontay Wilder. Fury en Wilder hebben te maken met bemiddeling in de VS en de beslissing zal naar verwachting binnenkort worden genomen. Als de bemiddelaar Fury beveelt om tegen Wilder te boksen valt ook de wedstrijd tegen Joshua in het water.

Dag kans

Dat zou ook betekenen dat Fury kan fluiten naar een grote zak met geld. Want een gevecht met Joshua zal ettelijke miljoenen opleveren. Het zal interessant zijn om te zien wat Fury's management bij Top Rank besluit te doen. Als de bemiddelaar zegt dat ze als volgende de rematch met Wilder moeten doen.

Zullen ze de bemiddelaar negeren en inzetten op het gevecht tegen laag gerangschikte Kabayel. Of zal het derde gevecht met Wilder geaccepteerd worden. Wat inhoudt als Fury verliest hij voorlopig het gige gevecht met Joshua kan vergeten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws