Dit gaan Deontay Wilder en Tyson Fury vannacht verdienen Nieuws
Nieuws

Dit gaan Deontay Wilder en Tyson Fury vannacht verdienen

Dit gaan Deontay Wilder en Tyson Fury vannacht verdienen
Dit gaan Deontay Wilder en Tyson Fury vannacht verdienen

Deontay Wilder en Tyson Fury verdienen beide minimaal $ 28 miljoen voor hun langverwachte rematch op zaterdagnacht.

De twee vechten zaterdagavond om de WBC-, The Ring- en Lineal-zwaargewichttitels. Het is een gevecht dat ruim anderhalf jaar in de maak is en een die zal resulteren in enorme bedragen voor beide bokskampioenen. Zowel Wilder als Fury zullen $ 28 miljoen op hun rekening kunnen bijschrijven.

Daar komen nog wel de pay-per-view opbrengsten bij die Wilder en Fury 50-50 zullen verdelen. Mocht het tot een derde gevecht komen wat zomaar eens zou kunnen is het 60-40voor de winnaar. Deontay Wilder en Tyson Fury vochten eerder in december 2018, waar de wedstrijd tot een split draw werd uitgeroepen.

Dikke blessure

Het was een controversiële beslissing, omdat velen dachten dat de Engelsman het gevecht had gewonnen, maar sommigen vinden ook dat Wilder's 12e ronde knock-down van Fury had moeten worden meegeteld. Zaterdagnacht zullen de twee hun verschillen regelen.

Tyson Fury, ondertussen, heeft nog twee keer gevochten sinds zijn eerste gevecht met Wilder. Fury versloeg Tom Schwarz door TKO in de tweede ronde. Later versloeg hij Otto Wallin in een gevecht waar de Engelsman met tegenslag te verwerken kreeg omdat hij een enorme snee boven zijn oog had die het gevecht tot einde bracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws