Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Fury reageert op overwinning van Wilder

Boksen: Fury reageert op overwinning van Wilder

Deontay Wilder vs. Tyson Fury onderhandelingen gestart

Wilder is “de tweede slechtste man ter wereld”, zegt zwaargewicht bokser Tyson Fury.

Fury reageert hiermee op de overwinning van Deontay Wilder die Dominic Breazeale knock-out sloeg in een wedstrijd zoals alleen zwaargewicht boksen kan bieden.

Het duurde slechts een ronde voor de WBC-kampioen Wilder om zijn titel te verdedigen, de landing van een spectaculaire rechterhoek die Breazeale op het doek liet vallen voor de beruchte tien tellen.

Ik ben de beste

“De Bronze Bomber is de meest angstaanjagende, meest destructieve bokser in de divisie. Het is alleen jammer dat hij gaat verliezen tegen mij de Gypsy King. Iedereen die tegenover Deontay Wilder staat, wordt knock-out geslagen, maar ik zal hem voor zijn,” zegt Fury.

ZIE OOK >> Wilder doet het licht uit bij Breazeale

“Wilder is de op een na gemeenste man ter wereld achter na mij, de nummer één zwaargewicht ter wereld. Niemand kan me verslaan, ik kan niet aangeraakt worden. Boom,” sluit Fury af.

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.