Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Fury reageert op overwinning van Wilder

Boksen: Fury reageert op overwinning van Wilder

Deontay Wilder vs. Tyson Fury onderhandelingen gestart

Wilder is “de tweede slechtste man ter wereld”, zegt zwaargewicht bokser Tyson Fury.

Fury reageert hiermee op de overwinning van Deontay Wilder die Dominic Breazeale knock-out sloeg in een wedstrijd zoals alleen zwaargewicht boksen kan bieden.

Het duurde slechts een ronde voor de WBC-kampioen Wilder om zijn titel te verdedigen, de landing van een spectaculaire rechterhoek die Breazeale op het doek liet vallen voor de beruchte tien tellen.

Ik ben de beste

“De Bronze Bomber is de meest angstaanjagende, meest destructieve bokser in de divisie. Het is alleen jammer dat hij gaat verliezen tegen mij de Gypsy King. Iedereen die tegenover Deontay Wilder staat, wordt knock-out geslagen, maar ik zal hem voor zijn,” zegt Fury.

ZIE OOK >> Wilder doet het licht uit bij Breazeale

“Wilder is de op een na gemeenste man ter wereld achter na mij, de nummer één zwaargewicht ter wereld. Niemand kan me verslaan, ik kan niet aangeraakt worden. Boom,” sluit Fury af.

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz