Conor McGregor onthult naam tegenstander voor bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Conor McGregor onthult naam tegenstander voor bokswedstrijd

Conor McGregor onthult naam tegenstander voor bokswedstrijd
Conor McGregor onthult naam tegenstander voor bokswedstrijd

McGregor maakte zijn professionele boksdebuut tegen Floyd Mayweather in de zomer van 2017, maar verloor door TKO.

Toch won de Ier een aantal rondes en had enig succes dat hem heeft aangemoedigd om naar een andere tegenstander te zoeken. En het lijkt erop dat hij deze heeft gevonden toen hij onthulde dat er gesprekken zijn begonnen met Manny Pacquiao voor een bokswedstrijd.

"We staan ​​eigenlijk op het punt Manny te ondertekenen, 'zei McGregor maandag tijdens de MMA-show van Ariel Helwani. McGregor gaf niet teveel weg, maar zegt dat er een bod is gedaan. McGregor onthulde dat Pacquiao niet de enige bokser is tegen wie hij wil vechten, ook Paulie Malignaggi staat op de radar.

Die wereldtitel boksen komt er

"Ik zal opnieuw boksen, ik krijg een wereldtitel boksen. Daar ben ik zeker van." Manny Pacquiao heeft een record van 62-7-2 . In zijn laatste gevecht versloeg hij Keith Thurman om zo de WBA (Super) weltergewichttitel te winnen, eerder won hij van Adrien Broner en wist zijn WBA weltergewichttitel te behouden.

Eerst staat McGregor tegenover Donald Cerrone op 18 januari, waar de Ier zijn comeback maakt. Ook heeft hij volgens UFC-Baas Dana White zijn ogen gericht op een rematch tegen Khabib Nurmagomedov, waar hij eerder van verloor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws