Home / Nieuws / Boks Nieuws / Conor McGregor onthult naam tegenstander voor bokswedstrijd

Conor McGregor onthult naam tegenstander voor bokswedstrijd

Foto: Instagram

McGregor maakte zijn professionele boksdebuut tegen Floyd Mayweather in de zomer van 2017, maar verloor door TKO.

Toch won de Ier een aantal rondes en had enig succes dat hem heeft aangemoedigd om naar een andere tegenstander te zoeken. En het lijkt erop dat hij deze heeft gevonden toen hij onthulde dat er gesprekken zijn begonnen met Manny Pacquiao voor een bokswedstrijd.

“We staan ​​eigenlijk op het punt Manny te ondertekenen, ‘zei McGregor maandag tijdens de MMA-show van Ariel Helwani. McGregor gaf niet teveel weg, maar zegt dat er een bod is gedaan. McGregor onthulde dat Pacquiao niet de enige bokser is tegen wie hij wil vechten, ook Paulie Malignaggi staat op de radar.

Die wereldtitel boksen komt er

“Ik zal opnieuw boksen, ik krijg een wereldtitel boksen. Daar ben ik zeker van.” Manny Pacquiao heeft een record van 62-7-2 . In zijn laatste gevecht versloeg hij Keith Thurman om zo de WBA (Super) weltergewichttitel te winnen, eerder won hij van Adrien Broner en wist zijn WBA weltergewichttitel te behouden.

Eerst staat McGregor tegenover Donald Cerrone op 18 januari, waar de Ier zijn comeback maakt. Ook heeft hij volgens UFC-Baas Dana White zijn ogen gericht op een rematch tegen Khabib Nurmagomedov, waar hij eerder van verloor.

Bekijk ook

Team Pasztjerik – Schiedam

(voorlopige trainingslocatie) Kommiezenlaan 25 3125AM Schiedam E-mail                   : info@team-paszjterik.nl Facebook            : https://www.facebook.com/pages/category/Sports-Team/Sportschool-Pasztjerik-202705063129595 Instagram           : https://www.instagram.com/teampasztjerik/?hl=en Website              ...

TOEKOMST BOKSEN: Grote namen uit de sport dit najaar bijeen

Dit najaar vindt een belangrijke bijeenkomst plaats in Bahrein waar de toekomst van het boksen ...

UFC 1: Gerard Gordeau de eerste Nederlandse vechter bij de UFC

Karatelegende Gerard Gordeau in film over 1ste UFC event

Gerard Gordeau vocht als eerste Nederlander bij de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC. Hij imponeerde de ...