Home / Nieuws / Boks Nieuws / Canelo Alvarez vs Sergiy Derevyanchenko verwacht voor september

Canelo Alvarez vs Sergiy Derevyanchenko verwacht voor september

Sergiy Derevyanchenko (R) en Gennady Golovkin (L)

De onderhandelingen zijn begonnen voor een spannend gevecht tussen superster Canelo Alvarez en Sergiy Derevyanchenko voor 14 september.

Nu September nog maar drie maanden verwijderd is, moet Golden Boy Promotions meteen een tegenstander voor Canelo regelen. Ze moeten het gevecht aankondigen en beginnen met trainen. Canelo vecht op DAZN en ze moeten de wedstrijd laten aankondigen zodat ze kunnen beginnen met adverteren om hun abonnees terug te halen.

Golden Boy Promotions krijgt waarschijnlijk een betere deal met Derevyanchenko. In tegenstelling tot Callum Smith en Billy Joe Saunders, die allebei veel geld wilden hebben om tegen Canelo te boksen. Saunders en Smith zijn allebei wereldkampioen, maar je kunt stellen dat Derevyanchenko een betere bokser is dan beide.

Derevyanchenko de beste keuze

Voor de Amerikaanse fans zijn ze Derevyanchenko beter bekend dan Saunders of Smith, dankzij zijn recente optreden tegen Gennady Golovkin. Het zou voor Canelo geen goed moment zijn om tegen Saunders te vechten na de verontrustende video die hij op sociale media had uitgebracht.

Derevyanchenko zou de plek kunnen innemen die eerder werd ingenomen door Saunders als de volgende tegenstander van Canelo. Saunders zag zijn gevecht van 2 mei met Canelo afgelast door de coronapandemie. Derevyanchenko zou een veel beter gevecht voor Canelo kunnen zijn, omdat hij een meer onderhoudende vechtstijl heeft dan Saunders.

Bekijk ook

Boksbroers Charlo imponeren in titelstrijd op zaterdag

Jermell Charlo (L) haalt Jeison Rosario neer (R) Jermell en Jermall Charlo wisten beiden te ...

BOZE UFC BAAS DANA WHITE: ‘Wat Conor McGregor deed is smerig’

UFC President Dana White is nier blij met een van zijn grootste sterren, de Ier ...

Conor McGregor underdog in bokswedstrijd met Manny Pacquiao

UFC ster Conor McGregor opent als de grote underdog in de aankomende bokswedstrijd met Manny ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page