Home / Nieuws / Boks Nieuws / Canelo Alvarez vs Sergiy Derevyanchenko verwacht voor september

Canelo Alvarez vs Sergiy Derevyanchenko verwacht voor september

Sergiy Derevyanchenko (R) en Gennady Golovkin (L)

De onderhandelingen zijn begonnen voor een spannend gevecht tussen superster Canelo Alvarez en Sergiy Derevyanchenko voor 14 september.

Nu September nog maar drie maanden verwijderd is, moet Golden Boy Promotions meteen een tegenstander voor Canelo regelen. Ze moeten het gevecht aankondigen en beginnen met trainen. Canelo vecht op DAZN en ze moeten de wedstrijd laten aankondigen zodat ze kunnen beginnen met adverteren om hun abonnees terug te halen.

Golden Boy Promotions krijgt waarschijnlijk een betere deal met Derevyanchenko. In tegenstelling tot Callum Smith en Billy Joe Saunders, die allebei veel geld wilden hebben om tegen Canelo te boksen. Saunders en Smith zijn allebei wereldkampioen, maar je kunt stellen dat Derevyanchenko een betere bokser is dan beide.

Derevyanchenko de beste keuze

Voor de Amerikaanse fans zijn ze Derevyanchenko beter bekend dan Saunders of Smith, dankzij zijn recente optreden tegen Gennady Golovkin. Het zou voor Canelo geen goed moment zijn om tegen Saunders te vechten na de verontrustende video die hij op sociale media had uitgebracht.

Derevyanchenko zou de plek kunnen innemen die eerder werd ingenomen door Saunders als de volgende tegenstander van Canelo. Saunders zag zijn gevecht van 2 mei met Canelo afgelast door de coronapandemie. Derevyanchenko zou een veel beter gevecht voor Canelo kunnen zijn, omdat hij een meer onderhoudende vechtstijl heeft dan Saunders.

Bekijk ook

VIDEO: Docu ter ere van overleden vader UFC kampioen Khabib

De vader van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap overleed recentelijk aan de gevolgen van het ...

KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend

Enfusion maakte het eerste titelgevecht bekend na het uitbreken van de coronapandemie. De Nederlandse Sarèl ...

Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway

Ondanks het behalen van een overwinning op Max Holloway, lijkt Alexander Volkanovski het moeilijk te ...