Canelo Alvarez klaar voor gevecht tegen Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Canelo Alvarez klaar voor gevecht tegen Conor McGregor

Canelo Alvarez klaar voor gevecht tegen Conor McGregor
Canelo Alvarez klaar voor gevecht tegen Conor McGregor

Canelo Alvarez zou openstaan ​​voor het vechten tegen Conor McGregor in een boksring.

Maar hij zou de UFC-ster niet willen ontmoeten in een MMA-gevecht. Althans volgens zijn trainer Eddy Reynoso. Alvarez is een van de pond-voor-pond-sterren van het boksen en is misschien wel de grootste ster in de sport.

De Mexicaan heeft slechts één keer in zijn carrière verloren tegen Floyd Mayweather toen hij nog maar 22 jaar oud was. Alvarez is ook een wereldkampioen met drie gewichten.

Geschiedenis maker

McGregor is echter misschien wel de grootste ster in alle vechtsporten en is een geschiedenismaker bij de UFC, en werd de eerste man die in twee gewichtsklassen tegelijkertijd de titels in bezit kreeg nadat hij Eddie Alvarez in 2016 versloeg.

McGregor vocht bijna drie jaar geleden tegen Mayweather in de boksring, maar hij werd gestopt in de 10e ronde. Toch zal volgens Reynoso, McGregor het afleggen als het op boksen aankomt tegen Canelo. Hoe het met MMA zit daar gaf hij geen antwoord op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws